Vējš 0 m/s
Taisnība, un ne tikai stārķus. Arī manas dzīvesvietas tuvumā ir tādas pašas elektrolīnijas. Apmēram gada laikā zem tām esmu redzējusi vairākus beigtus putnus. Jāpiezīmē, ka šie stabi ar bīstamajiem veidojumiem uzradās salīdzinoši nesen. Tātad - tādus Sadales tīkli tagad taisa. Kā to nepieļaut, kāds zina?
Tie kuri grib tikkai paņirgāties par manu rakstu.Lūdzu nerakstīt.Man vajaga reālu cilvēku kurš būtu gatavs kopā cīnīties un nepadoties pie pirmajām grūtībām.Ja tāds būs.Tad runāsim kā tikties.
Sveiki, kādas ir atsauksmes par Froli rūpnīcu?
Laukā 20 grādu, bet jaunās māmiņas pašas ziemas drebēs un zābakos, vēl arī savus bērneļus jau cepurēs un šallēs saģērbušas. Pasaule jūk prātā?
Man jau liekas, ka pietiks, Lembiš visu valsti ir izzadzis, Vājonis ir vājākais prezidents Latvijas vēsturē, no valsts izbraukuši ap 10-20% iedzīvotāju. Vai nepietiks balsot par tiem ZZS? Vai patiešām tie letiņi ir tik stulbi, ka kārtējo reizi vēlēs par to pašu Lembergu, Paulu un Šcerbatihu?
http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/novados/aculiecinieka-video-policija-dobele-aiztur-iereibusu-razbainieku.d?id=50297533
Cara benar membatalkan pinjaman Finplus melalui CS/WA+62821-7828-…
Langkah - Langkah membatalkan pinjaman Lazbon di Aplikasi Lazada …
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…