4 °C

Vējš 5.66 m/s

Ceturtdiena, 26. marts
Eiženija, Ženija
Baronkungs
Vissatļautība skolās.

Visur tiek runāts ka bērnu tiesības tiek pārkāptas.Bet kur tas ir rakstīts ka bērns skolā drīkst šādi izturēties.?
1.Rupji izturēties
2.Aizskart skolotājus
3.Pārkāpt cilvēktiesiskās normas
4.Vai tad bērns skolā ir tik pat kā dieva lomā ko gribu to daru,un ko gribu to sūtu d****?
Ko ar šādu uzvedību taisāmies izzaudzināt,mežoņus?Cilvēkus bez ētikas kulturālības pieklājības?Bērnav nav tiesības ne skolā ne uz ielas braukt kādam augumā to nu man neviens neiestāstīs ka tādas esot bērnu tiesības.

Views
3488
12.02.2019, 12:11
Mikrobi
Algas lapinas

Labdien velos zinat vai darba devejiem ir tiesibas neizsniegt ,darbiniekiem algas lapinas ...
Liir firma kopšanas dienests,neizsniedz algas lapinas,tapat ari atvalinajuma naudu nesamaksaja un slimibas lapu neatmaksa kartigi.
Visi ir cilveki kas strada un velas zinat cik nopelna un kur iet nodokli.
Varbut kads zina Liir gramatvedes nr?

Views
2121
12.02.2019, 09:57
K
K
krustmateflorence
es personīgi nosodu tos kuri ienīst Gejus un Lezbietes.

šodien pie mani pēc palīdzības vērsās cilvēks ,kurš ir Gejs,man bija jādzird tas ,ka'cilvēks tiek pazemots,kā tiek diskriminēts,pat Ventas Balss redakcijā viņam esot parādītas durvis,jo tas nēsot aktuāli,es pati šo jautājumu esmu jau pacēlusi gaismā,man kauns ka mums Ventspilī nav neatkarīga prese,Dievs sodi tos,kuri dara sāpes -Lezbietēm un Gejiem.

Views
1339
11.02.2019, 12:42
O
O
Onva
1. sākumskola

T. K man bērns šogad būs pirmklasnieks, gribētos dzirdēt atsauksmes par šo skolu. Un. Vai taisnība, ka ir tada iespeja, ka nevien būs vietas mācīties 1 sakumskolā?

Views
2444
06.02.2019, 16:09
А
А
Аldis
Auzu pārslu biezputra

Es dzīvoju neizpratnē - mani bērni ( meitai 2,2 g. un mazajam 1 gads ) negrib ēst putru . Ļoti, ļoti reti viņi ēd. Negaršo. Un viss. Lai ko es pagatavotu, viņi ir ar mieru nogaršot, un ja neskaita putru, tad pārējo viņi ēd.
Es nezinu, tiešām vai ir vērts uztraukties? Visur taču rakstīts, ka nepieciešams barot bērnu ar auzu pārslu biezputru, bet spiest ar varu nevaru. Ko darīt?

Views
2002
06.02.2019, 08:19
B. Jurševics
Paldies 1991.gada janvāra barikāžu dalībniekiem.

Jaunās konservatīvās partijas Ventspils nodaļa savā 15.janvāra sapulcē nolēma pasacīt PALDIES (ja citas amatpersonas to nedara) visiem Ventspils pilsētas un novada 1991.gada barikāžu dalībniekiem par drosmi, dzimtenes mīlestību un patriotismu. ...bet mūsu kopīgā cīņa pret komunistiskās ideoloğijas varas paliekām, kas maskējušies par dažāda līmeņa pašvaldību un valsts vadītājiem, savstarpēji koruptīvām saitēm saistīti, šodien vēl mierīgi slēpjas aiz brīvību izcīnījušo 1991.gada barikāžu dalībnieku mugurām.Paldies tiem, kam nav vienalga, kas notiek mūsu Latvijā un... cieņu tiem barikāžu dalībniekiem, kuru vairs nav mūsu vidū

Views
910
03.02.2019, 15:53
Pēdējās komentētās

Ģerevņa.Vatņikiem.

Pirms 2 stundām

priekš krieviem tur viss ir skaisti

Pirms 1 dienas

Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?

Pirms 1 dienas