Vējš 0 m/s
Pilsētā atkal sākuši uzdarboties degvielas zagļi. Iepriekšējās nakts laikā no automašīnas tika nolieta dīzeļdegviela, ap kādiem 20 litriem, pie mašīnas vēl palikusi kārtīga peļķe, kas par to liecināja.
Un tas viss notika pašā pilsētas centrā.
Vēlos brīdināt ventspilniekus. Pilsētā uzdarbojas divi romu tautības kungi, kas uzrunā cilvēkus, sakot, ka ir no kādas citas pilsētas un lūdz, lai Jūs palīdzat. Tad kad esat palīdzējuši (sākumā prasa cik tālu līdz turienei vai tamlīdzīgi), apsveic jaunajā gadā, labus veltījums novēl, tomēr, kad vēlaties doties prom, kungs jautā, vai Jūs nevarat iedot pāris eiro benzīnam, mašīnai tepat beidzies benzīns. Kungi neļauj doties prom, un var izrādīt agresivitāti. Manīti pie RIMI un šodien pie Swedbank centrā. Vēlos jautāt, vai policija ir bezspēcīga lielākas uzmanības pievēršanai, visādiem aizdomīga paskata romiem pilsētā, vai arī sarunām starp ne-romiem un romiem? Vai ventspilnieki tiešām ir gatavi, kā šādi nelieši apdraud mūsu drošību? Būsim saimnieki savā zemē!
Jums ir pieejama ne tikai mana IP adrese, bet arī e-pasta adrese, uz kuru varat man rakstīt, atbildēšu ! Ja personīgi pret mani kā Anitu ..........jums ir pretenzijas , noskaidrosim, bet ne šeit forumā.Tad arī atbildēsiet ,kā cilvēkiem no malas ir zināma mana IP adrese?
Sveiki. Vai kāds zin, kur Ventspilī pieņem numerologs? Zinu, ka kādreiz bija Andrejnamā, bet tagad tur vairs nav....
Ja ir informācija, lūdzu norādīt kontaktus.
Der arī vēl Kuldīga, ja Ventspilī nav...
Katru dienu kāds,vai kāda visādos veidos ,visādās tēmās,mēģina pazemot mūsu mēru Aivaru Lembergu.
Vai tiešām jums nav bail no visaugstāko spēku soda?
Cilvēks cenšas darīt cik vien var,lai Ventspilniekiem būtu labi,pat tālāk skatās ,visas valsts līmenī,viņš redz kāds bardaks valda,viņš pat redz kad valstij tuvojas totāls krahs,tāpēc ka valsti taisās vadīt klaunu brigāde,kurai rūp vien savs labums,bet ne tautas.
Sakiet lūdzu kā jārīkojas ja no smagas automašīnas furgona krīt ledus un sabojā automašīnu,ja nav kasko apdrošināšana? Uz Piltenes ceļa pie bijušās SCO teritorijas ,biezi izbrauc fūras ,pirmkārt reti viņi pagaida ka tuvojas mašīna, tas viens , un no tās pašas vietas līdz pilsētai ir vieni ledus bluķi.
Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…
Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…
Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…