-18 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Eeeeeeeeee
Tas ir jautājums!

Labvakar! Vai dažreiz nenākas secināt,ka cilvēki bieži ieslīkst primitīvismā pa dzīvi un tādā rutīniskā galertā trīcot arī pavada visu dzīvi?

Vai tiešām dzīves jēga ir aprecēties,radīt bērnus,darbs,mājas un atdusa kapos?

Views
702
20.12.2018, 18:31
Ina Vekmane
2.Adventes joks ar Vpils MUNICIPĀLĀS POL.iesaisti!

INBOX.LV iepazinos ar interesantu,pie bieza auto stūres sēdošu džeku.Ar ciema kukuli dodos ciemos.Pagatavoju vakariņas-šis uzcienā ar GRANTIŅU+Ābolu sulu..a džekam ta zobu mutē nav..tik vecas,,pilsdrupas,,..šis stāsta,ka dikti labi dzīvo ŠANHAJĀ un ir automehs uz MOLA.Šis sāk sūdzēties par dzīvi,sievietēm...rāda,,DRAUGOS,,savus bezrezultatīvos meklējumus.ES ŅIRDZU.Šis jau pālī,apvainojas-zvana draugiem-it kā sūdzas,dzirdu tik,,TĀ JAU IR AR TĀM SIEVIETĒM,,
Mazgāju traukus virtuvē,zvans pie durvīm,ienāk divi simpātiski MUNICIPĀLĀS POLIC.puiši..es ņirdzu,puiši nesaprot,kas notiek?
Jautā,kurš sauca?ŠIS ČIPENDEILS atbild;,,ES saucu,es viņu zinu,jūs tik savāciet viņu,Jā ir mans ciemiņš,es tak nezināju,ka viņa ir stulba un neadekvāta.,, Muņiki;,,Ko tad jūs TAXI neizsaucāt,bet mūs.Vai jūs zinat,ka jums būs BRĪDINĀJUMS PAR VILTUS IZSAUKUMU? ;)),,
Ienāk dzīvoklī otrs puisis(MP) un saka:,,Viņam nav pase.Par dzīvošanu bez pases jums būs SODS!,, ;))
ŽIGALO izdveš:,,Tas nekas-tik savāciet viņu!,

Views
1566
20.12.2018, 09:47
Ens
"MIERS" baro - "NEMIERS" posta

Nevienā karā,nemierā,strīdā un tml. nav un nebūs uzvarētāja. Ir tikai zaudētāji,jo MIERS baro-NEMIERS posta. Nemiers vai konflikts ar kādu veicina,pirmkārt jau, paša konflikta dalībnieka iekšējo degradāciju. Pēdējie notikumi VB forumā šo faktu apstiprina. Vēlos aicināt foruma dalībniekus nolikt netīros "kara ieročus" ,komunicēt draudzīgi un pārtraukt sevi degradēt.

Views
961
19.12.2018, 20:09
Mikess
Likumi

Iesakiet labus juristus Ventspilī,jo tiks celta lieta par personas un cieņas aizskaršanu.Par cik VB atbalsta sevi un savējos tad lieta būs nopietna.

Views
650
18.12.2018, 13:38
F
F
fromHeaveN
Kompis

Chalis ar numuru 25520417 nevis salabo kompi bet sachakaree + jagaida nedelju lai kkas vispar notiek un pec tam kompis lago un speles spaiko kr4 pilnigs murgs visu to naudu droshvien visu nedelju dzera un beigas atnesa ar kkadam savam detaljam neko nezaudejot un neperkot (teica ka japerk vairakas jaunas lietas jamaksa 100 eiro bet kompis uz pusi sudigaks neka pirms tam).

Views
612
17.12.2018, 19:09
Pipars
Vai par 700 eiro ir vērts strādat?

Nesen mūsu cienījamais pilsētas mērs izteicās ,ka viņš brīnās ka par 700 eiro algu kāds vel brauc(strāda).
Interesanti,cik cilvēki Ventspils pašvaldības iestādēs un uzņēmumos strādā par algu kas mazāka par 700 eiro?
Un kā mērs vērtē šadu algu līmeni sevis vadītajā pašvaldībā?

Views
2607
13.12.2018, 19:24
Pēdējās komentētās

Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…

Pirms 3 stundām

Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…

Pirms 3 stundām

Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…

Pirms 3 stundām