Vējš 2.06 m/s
Vakar ap 9 vakarā pie lielā Mego veikala man no rokām vīrietis atņēma telefonu un skrien prom, protams, centos skriet pakal bet nebiju tik ātra ka viņš. Vēlāk 2 meitenes piedāvāja savu palīdzību lai varu piezvanīt uz 112 un izsaukt Ventspils policiju, man teica lai stāvu pie mego un gaidu . Stāvēju kādu 30 min līdz 40 min un gaidīju ka vismaz atbrauks , bet tā arī neatbrauca neviens un man nepalīdzēja . VAI TIK TIEŠĀM ŠĀDA GADĪJUMĀ VIŅI DRĪKST IGNORĒT MANU IZSAUKUMU UN NEATBRAUKT PAT PASKATĪTIES KAS NOTIEK ???
P.S. Beigās viss atrisinājās un dabūju telefonu rokās , jo izrādās no tālienes pazīstams to visu redzēja un skrēja pakal un atdeva man ,
Bet no policijas nekādu palīdzību nevarēju saņemt , pat slinki lai atbrauktu paskatīties
Kāpēc Rimi tikai divas kases vaļā kad tauta pilns lidz gaļas nodalai rinda stav?
Debili esat?
Daudzkārt izskan aicinājums aizbraukušajiem tautiešiem brauciet mājās.Uz kurieni tad lai viņi brauc?Uz nabagu zemi,uz turieni kur viņi nezinās ko rīt dos bērniem ēst?Uz kurieni?Tur kur pārtikušajiem ir vis,bet tautai nav nekas,un nekad nekas nebūs.
JŪS teiksiet ka tur ir sūri grūti jāstrādā.Jā ir nu un?Bet šeit nav jāvergo?
Uzlieciet sev roku uz sirds,un pasakiet paši sev.Jūs atgriestos no svešuma kur jums ir normāli atmaksāts darbs un sakārtotas soc.garantijas.Kur jums ir bērniem nākotne,kur būs bērniem iespēja dzīvot kā baltajam cilvēkam...Uz vietu ko sauc par dzimteni,kur tā visa nav?Un tuvākajā nākotnē nebūs.Uz vietu kur tikai baro ar solījumiem.Nu jau30.gadus.Uz turieni kur cilvēks strādājot,saņemot attalgojumu(minimālo)TĀDA IR TAUTAS LIELĀKĀ DAĻA,samaksājot komun.maksājumus,pārējam nepietiek.Jūs tiešām atgriestos?Es nēē..
Neviens normāli domājošs cilvēks pārticību nekad nemainīs pret nabadzību.
Bet cerēt jau var vai ne?
Nerēciet uz mani,ka man kaut kur jābrauc.Padomājiet..
Saņēmu dāvanu karti - grāmatnīcā "GLOBUSS",no sociālo dienestu(skolēniem).
Super paldies.
Tieši laikā,bet mazliet apjuku,kad sāku tērēt to dāvanu karti.
Iegājam grāmatnīcā,pārdevēja laipni parāda preces,kuras ir ar atlaidi no 25-30%.
Sākam izvēlēties,bet pie kases mums paziņo,ka dāvanu kartei atlaides neatiecās.
Bet,kā tā?
Tas jau ir tas pats-naudiņu jau viņi saņems ša vai tā,tikai ne no manis,bet pašvaldības.
Tai pašā laikā,man precea vērtība bija lielāka,nekā dāvanu karte,attiecīgi piemaksāju skaidrā naudā,bet tad arī atlaidi neiedeva.
Protams,jebkurš ejot iepirkties ar so vai vienkārši uz dzimšanas dienu dāvināto dāvanu karti-jarēķinās ,ka atlaidīti nesaņems.
Iepirkamies Officday ,tādu problēmu.nebija.
Kapēc man un kurzemniekam ir kaut kur jăizbrauc ja mēs bez puķītēm pasakām kā tas ir.Nepatīk taisnība?Acīmredzot nē...
Kapēc latvija 30gadu laikā ir tajos pašos sūdos kur visu laiku ir bijusi.Kapēc neesam savu valsti sakărtojuši ko?Vai tiešām esam tik stulbi?
pa sunīšu čurāšanu raksta avīzēs VB-galv.redaktore, vai tad tiešām nebūtu labāk, tai vietā uzrakstīt rakstu ,cik liela korumpētība valda Ventspilī, cik daudzās vietā maksā aplokšņu algas,uzrakstiet pa pilsētas nabadzīgo cilvēku daļu, uzrakstiet kā iebraucēji tie saucamie leiši posta apstādījumus, kā daļa pilsētas saulesmāsas un saulesbrāļu neievēro -cd satiksmes noteikumus ,un vēljoprojām runā pa telefonu -vadot savu auto un tēmu netrūktu, Sunītis ir simtreiz labāks un gudrāks -par mums cilvēkiem, un viņš pats labāk zina,kad un kur viņam pačurāt,no tā pasaule bojā neaizies.
Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Lazbon di Lazada, Kamu bisa me…
Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Akulaku, Kamu bisa menghubungi…
Cara Membatalkan Pinjaman Adapundi, Kamu bisa menghubungi layana…