Vējš 3.09 m/s
Cilveki, pasakat savas domas par to, ka uz tilta ir slegta piekluve trotuaram virziena no parventas uz pilsetu? Pat apsargu nolikusi, laikam saprot, ka jebkurs sakarigi domajoss cilveks tas sarkanbaltas lentas noraus!
Labu vakaru,cilvēkveidīgie!
Kas ir ar tiem karogiem uz mašīnām,apģērba un vēl visur kur?!
Kas tas ir!!!!!
CIK MAN INFORMĒJA MANI AĢENTI,TAD VAIRĀKI UZŅĒMUMI VENTSPILĪ UN RAJONĀ ,SAVIEM STRĀDNIEKIEM NEIZMAKSĀ JAU KURO GADU PRĒMIJAS,PAR LABI PADARI'TU DARBU.TAI PAŠĀ LAIKĀ TIEK PRĒMĒTI UZŅĒMUMU VADOŠAIS PERSONĀLS.
ŠĀDAS FIRMAS IR KUREKSS,MAXIMA,RIMI,UN VĒL DAUDZAS CITAS,
ŠEIT BŪTU DARBS KNAB,TĀ TAS ILGI TURPINĀTIES NEDRĪKST,VADĪBA SAŅEM SEV FINANSIĀLUS LABUMUS ,BET STRĀDNIEKIEM PARĀDA TRĪS PIRKSTU KOMBINĀCIJU.
LATVIJAI NO ŠĀDIEM UZŅĒMUMIEM JĀTIEK AR STEIGU VAĻĀ.
Te atkal viņiem visa par maz, bet paši dzīvo un ēd, ka mums maz neliksies. Visi tie auto, jūs esat pamanījuši ar kādām mašīnām šie brauc? Iepērkas tikai Milānās un Berlīnēs, pipec. Un bļauj, mums nedamaksā.. zb
vai tad cenzējot rakstīto,un cilvēka izteikto domu.Dzēšot to,netiek ierobežota vārda brīvība.Kur tad paliek ES demokrātijas pamatprincipi.?
Tev kauns nav apriet un apvainot savus tautiešus.Tu laikam neesi skolā nekad gājis,un vēsturi arī laikam neesi mācījies,ja jau vari tik stulbi maurot.Tu laikam neesi mācījies ,ka valsts varai ir jādomā un jādara viss,lai cilvēks,kurš tur dzīvo justos labi un konfortabli.Cilvēkam ir jādara tikai divas lietas.1.Jāsstrādā,2.Jāmaksā nodoklis valstij kurā tas dzīvo,un strādā.Un viss,pārējo dara valsts.Aizsardzība,labklājība,medicīna..utt.Tākā beidz pats te vaukšķēt,un brisss būdāāā.
Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…
Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…
Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…