Vējš 2.06 m/s
Jūs teicāt ka latvietim esot kalpa gēni?Bet ko darīt man latvietim kuram nav kalpa gēni?Un kurš nekad un nevienam neizdabās tikai tapēc ka to dara vairākums?Ko darīt ja nevar pieņemt to kas notiek visapkārt?
Sveiki visiem! Rodas tads jautajums,vai var pagarinat dzivokli radiatorus vai uzstadit garakus neka atlauts uz m2.Vajadziga kada atlauja?
Cik tad ilgam laikam jāpaiet lai kas mainītos?Cik cilvēkiem jānomirst nabadzībā?Cik pensionāriem jādzīvo zem katras kritikas?
Es Jums gudriniek iedošu Himnu,valodu,kultūru,un pataisiet no tā sev ēst un izskolojiet notā bērnus.
Cik es šeit lasu komentārus,nāku pie slēdzina ka dažs labs nemez nesaprot ko nozīmē pārtikuša dzīve.Tas nenozīmē vakarā pie vakariņa galda ēst kartupeļus ar siļķi un iedzert maziņo.
Cilvēkam vajaga samaksāt komun.apğērbties(ne jau hum.drēbēs)normāli paēst,ne jau rīt to ko noceno.Un ar visu to būtu jāpaliek naudai pāri..
Kā jūs gudrinieki domājat cik saņem pastnieki,sētnieki?Jūs te visi būtu pārbļāvušies ja viņi nedarītu savu darbu vai ne?Kurš tad to darītu?Jūs gudrie runātāji ko?Jūs zināt cik tie saņem?
Kā viņiem cilvēcīgi izdzīvot?Kliekt gribās par g11pļāpām
Bet pie mums valda uzskats man labi,pārējais poh**.
Jautājums: vai nevienam no foruma dalībniekiem nav ienācis prātā satikties "aci pret aci"? Tas nenozīmē - kaut kā izrēķināties... Man tiešām visi mīļi! Muldēt ir viens, bet varbūt visi kopā varam kaut vienu koku iestādīt1?
Kādas nodarbības bez orfas vēl tiek piedāvātas 2-vus gadus vecam bērniņam pie mums Ventspilī? Jaunrades nams cik saprotu no 3 gadiem...
Varbūt kādam foruma biedram ir pārpalikumā dzeltenās plūmes-aličas? Labprāt atbrīvotu no liekas nastas!
Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Lazbon di Lazada, Kamu bisa me…
Berikut Cara Membatalkan Pinjaman Akulaku, Kamu bisa menghubungi…
Cara Membatalkan Pinjaman Adapundi, Kamu bisa menghubungi layana…