-10 °C

Vējš 1.03 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
S
S
subaru
Views
1396
12.10.2019, 13:15
V
V
Vējapūka
Trakā lapsa!!!!

Pārventā Rindas ielas rajonā klīst trakā lapsa.Tā skrien pakaļ garāmgājējiem ,cenšās iekost...Kur tādā situācijā griezties???Tur ir skola-ja nu kādam bērnam uzbruks...

Views
1280
10.10.2019, 21:39
Blogs
Elektrība

Varbūt kads elektriķis varēs paskaidrot -ko nozīmē skaitītajā 3 fāžu ja kreisa pusē mala paradas 2 bultiņas
-> un augšējā parādās melna krāsā
<-apakšēja peleka

Views
1484
10.10.2019, 10:22
Z
Z
Zagle
Iekšpagalmu sporta laukumi (8-22:00) ?

Labdien!
Jautājums iesaistītām Pašvaldības iestādēm.
Vai šajos (izklaižu, atpūtas, bērnu, pusaudžu) laukumos nevajadzētu izvietot informatīvās plāknes, ar klusās stundas brīdinājumu, teiksim, ka laukumu izmantošana paredzēta no 8:00-22:00?
Jo kad kāds sāk bumbot, bļaut, ārdīties pēc 22:00 nav īsti patīkami. Iekšpagalmos visi trokšņi atskaņojās 10x spēcīgāk.

Cilvēkiem tomēr darba dienās ir darbs, kurš sākās agri no rīta, līdz ar to tiek traucēts gan naktsmiers, gan atpūta, kura ir ļoti svarīga cilvēka veselībai (kā arī zīdaiņu harmonijai)!

Kā pareizi šeit rīkoties, risināt šo problēmu? Piesaistīt katru reizi Pašvaldības policiju? Diez vai.

P.S. Sportot protams vajag, un tas ir labi, bet vajag arī cienīt citus iedzīvotājus. Būsim saprotoši!

Views
1380
04.10.2019, 08:43
L
L
lidzcilveks
Uztraucos!

Jau vairāk kā nedēļu es un citi vecāki ir novērojuši dīvainu vīrieti, kurš visu laiku atrodas pie bērnu laukumiņa, kaut ko pēta. Uztaucos, par bērniem, jo nesaprotu ko viņš visu laiku tur dara. Tik līdz vēlējos vaicāt šim vīrietim, kas viņu velk pie laukumiņa viņš mazvai sāk bēgt prom. Šis notiek pilsētas deviņstāvenēs, pie mazā topa tā laukuma. Vai kāds vēl, ko tādu ir novērojis ?

Views
2205
03.10.2019, 09:39
mammamuuu
ko darit ja ta ir?!

Jautajums visiem kas varetu kaut kadi palidzet, vai ar padomu vai ar kontaktiem vai ar kritiku ( ja man tas palidzes uzklausisu ari to) !!!Lieta tada ka man ir berns 3 gadus vecs un mums ir problema ....mes narunajam ( preblomu ar veselibu nav, berns nav kurl nems!) bet vienkarsi nav sakarigas runas, ka ari nav iemacits uz poda (pamperi) berns vienkasi neatistas pec sava vecuma! ta ir ari mana vaina TO SAPROTU bet gribu visu izlabot kamer vel laiks! esama bijusi 2os bernu darzos viena mus pieniema uz 1 stundu ar to musu iesana uz to bernu darzu beidzas,otra bd apskaidrojot situaciju mums uzreiz pateica ka tur neka nevares palidzet !) izglitibas parvalde ieteica bd ar logopeda grupu gimenes arsts ieteica konsultaciju pie psihoterapetes(psihologa) gaidam musu pieraksta datumu. vai kads var ko ieteik kadus pulcinjus? vai kau ko? vai ir privatie pedagogi logapedi kas nodarbojas ar berniniem kas neatistas pec vecuma! liels paldies jau ieprieks!

Views
2025
01.10.2019, 13:36
Pēdējās komentētās

Untuk membatalkan pinjaman Akulaku, Kamu bisa menghubungi Call Ce…

Pirms 8 minūtēm

Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …

Pirms 1 stundas

Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …

Pirms 1 stundas