Vējš 3.6 m/s
Šodien visa Latvija atzīme Tēvu Dienu !
Liels sveiciens man un pārējiem tēviem ! :))))
Sveiki! Vēlētos lai atsauktos sieviete kura laika posmā no 15:00 līdz apmeram 16:00 gāja pa Užavas ielu uz Pasta stāvlaukuma pusi, iekāpa sarkanā Cittroen markas auto. Arejas pazīmes: rozā krāsas legingi vai bikses, blonda matu krāsa. Lūdzu tevi atsaukties, uzrakstot man uz e-pastu [email protected] Paldies!
Sveiki! Vēlētos lai atsauktos sieviete kura laika posmā no 15:00 līdz apmeram 16:00 gāja pa Užavas ielu uz Pasta stāvlaukuma pusi, iekāpa sarkanā Cittroen markas auto. Arejas pazīmes: rozā krāsas legingi vai bikses, blonda matu krāsa. Lūdzu tevi atsaukties, uzrakstot man uz e-pastu [email protected] Paldies!
Šitas labs!
Afiša: Tēva dienas aktivitāte bērnu parkā "Fantāzija".
Lūdzu Ventspils Tehnikumam snuegt visai sabiedrībau atbildi ,Ventspils Tehnikumā bērni iegūst vidējo izglītību,ieejot covit19 mājs lapā ir gaiši un skaidri uzrakstīts -Pamatizglītība un vidējā izglītība!!!
Vakcinētas, Covid-19 izslimojušas un TESTĒTAS personas Drīkst piedalīties mācību procesā klātienē
- Nav jānēsā sejas maska!!!!!!!!!!!!!! Lapa tika atjaunota: 03.09.2021
Kāpēc tiek spīdzināti audzēkņi ar maskām piespiežot viņus nēsāt no plk 8-17 vakarā?!
Kur pazuduši Bolt elektroskūteri? Šorīt nevienu nevarēju atrast, bija jāiet ar kājām uz darbu!
Cara Membatalkan Pengajuan Pinjaman AdaPundi, Anda bisa menghubun…
Cara MEMbatalkan TRansaks𝗶 KRed𝗶vo (082173724273)Atau Cara Pembat…
Hubungi CS resmi Kredi0ne di nomor (0823-6387-4277) atau (0823-63…