Vējš 4.12 m/s
Vēlētos zināt vai maršuta mikroautobusiem kuri kursē Ventspils -Ventava,vai Ziras,ir uzstādīti kādi ātruma ierobežojumi vai speciāli velkas 60-65. km stundā,laikā kad visi ar vieglajiem brauc uz un no darba.
Gribētu lai man atbild veikalu priekšniecība,vai kas par to atbild.
Kāpēc ieejot veikalos nauda jāber kaut kādā šķīvītī,vēl vajaga nolikt bļodu.Ja kāds nezin tad tas ir padomju mantojums.Nekur nevienā ES valstīs tādu murgu nav.Visur notiek naudas aprite no rokas rokā.Ja ārvalstīs noliksi kasierei naudu uz letes, nevis iedosi rokās,tas tiek uzskatīts par spēcīgu aizvainojumu.Ar ko tad mēs atšķiramies???Esam eiropā?Haaa kurā vietā? Kāpēc tad pie mums vajaga ar bļodu???Mēs neesam eiropā???Mums nevajaga kā Eiropas attīstības valstīs
"Arī šajā gadā visas pašvaldības varēs noteikt citus nekustamā īpašuma nodokļa nomaksas termiņus. To paredz Saeimā ceturtdien, 10.02, galīgajā lasījumā pieņemtie grozījumi Covid-19 infekcijas izplatības seku pārvarēšanas likumā.
Līdzīgi kā 2020. un 2021.gadā, arī šogad pašvaldības varēs noteikt spēkā esošajam regulējumam atšķirīgus nekustamā īpašuma nodokļa nomaksas termiņus un samaksu pārcelt uz vēlāku laiku līdz 2022.gada beigām.
Patlaban nekustamā īpašuma nodoklis vienas ceturtdaļas apmērā no nodokļa gada summas jāsamaksā reizi ceturksnī - ne vēlāk kā 31.martā, 15.05, 15.08 un 15.11.
Šis ir viens no atbalsta veidiem nodokļu maksātājiem, ņemot vērā gan Covid-19 pandēmijas izraisītās ekonomiskās un finansiālās krīzes, gan enerģētikas jomas satricinājumu ietekmi uz iedzīvotāju un uzņēmēju maksātspēju, teikts grozījumu anotācijā."
https://www.saeima.lv/lv/aktualitates/saeimas-zinas/30593-ari-sogad-pasvaldibas-vares-noteikt-citus-nekustama-ipasuma-nodokla-nomaksas-terminus
Sieviete sociālajā vietnē "Facebook" publicējusi savu pieredzi ar apzinātu inficēšanos ar Covid-19...
Pēc ieraksta, var saprast, ka sievietes darbs ir saistīts ar medicīnu.
"Es inficējos apzināti!Jo tā man piespieda darīt politikā pieņemtie lēmumi. Ja tie nemainīsies, es inficēšos atkārtoti, ja vien mans organisms nebūs lēmis citādāk. Šāda izvēle ir mana brīvā griba. Nevis politika noteiks manu brīvo gribu attiecībā uz to, kas skar manu ķermeni, bet es pati, " savu ierakstu noslēdz sieviete.""
Jautājums-kāpēc nav nekādas statistikas , ka tiešām paši apzināti inficējas, lai tik pasargātos no potes un pat mediķi? Tāpat nav statistikas par blaknēm , kas tik neskaitāmas un diezgan smagas, ko neviens ārsts neatzīst un cilvēks atstāts ar savu problēmu-dari ko gribi. KĀPĒC?
Pēc 3 potes smagas sekas-Kāpēc?
Pie 2.pamatskolas fascinējoš trotuāra aina,futbola laukuma pieguļošais trotuārs tiek notīrīts līdz 2.pamatskolas robežai var redzēt ka to dara tehnika,rodad jautājums tai tehnikai grūti ir notīrīt līdz galam to ietvi arī gar skolas pieguļošo trotuāru nobraukt lai ietve būtu tīra?Un vēl nesaprotami,ja privātteritorijām liek sodu par nenotīrītu pieguļošo teritoriju kālab pašvaldība atļaujas nenotīrīt skolas ietves?Un tas nebūt nav sētnieka darbs lauzt savu muguru tīrīt tādu plantāciju!
Pamazām sāk "uzpeldēt" medijos par blaknēm, nāves gadījumiem un ārstu izteikumiem. :)
Tas priecē un visi tie, kas nicinoši kliedza, ka visiem jāpotējas obligāti-redzēs!
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Akulaku) Kamu bisa menghubun…
Cara membatalkan pinjaman (EasyCash) kamu bisa menghubungi layana…
Cara Membatalkan P𝗶njaman (Adakami) Kamu bisa menghubungi layanan…