Vējš 2.06 m/s
Kādām īpašībām ir jābūt sakarīgai sekretārei?
Cik auksti taisās celties cenas malkai.Kaut kādai sajēgai taču arī jābūt.400€ par kravu.Jūs gadījumā neesat ar galvu sastrīdējušies???Malka zelta vērtībā?
Pensionāriem ir uz 300€ pensijas.Kā cilvēkiem nopirkt malku???Jā cilvēks ir nopelnījis sev vecumdienas,malku nevar nopirkt.
Pasakiet lūdzu vai Facebook var ielikt kādu sludinājumu,teiksim piedāvā pakalpojumus,vai tikai kaut ko pārdod???
Ja gadījumā var,tad kā,jo pats nevaru atrast...
"Vāc parakstus par pāriešanu uz četru dienu darba nedēļu."
Kas ta nuka būsies? Jūs tak i saprast, ka griezīs aldziņs a nost ta...:(
Temats, par kuru varētu gari un plaši runāt. Visvairāk traucē zāles pļaušana svētdienās. Ir tāda cilvēku grupa, kam svētdienās, pēc plkst. 10.00 jāsāk pļaut, trimerēt, un tā katru svētdienu! Sestdienās nē, bet tieši svētdienā, kad vispār būtu jaatpūšās, kad man varbūt vienīgā brīvā diena, kad gribētos pasēdēt dārzā vienatnē, vai ar draugiem, bet man jāklausās tā kaimiņu pļaušana līdz pašam vakaram - viens, tad otrs, tad trešais, reizēm pat tāds trobelis iet vaļā, kad nedzirdam ko viens otram sakām, ka jākliedz balsī. Es uzskatu, ka domei vajadzētu pieņemt kaut kādus lēmumus, aizliegumus svētdienās šādi trokšņot - pļaut, zāģēt, tādējādi traucējot apkārtējos (normālās valstīs tā notiek, un cilvēki to uztver kā normu). VLK tak arī 7dienās nepļauj!
Daudz viet esmu lasījis, cilvēki brauciet mājās.Lai nestrādā svešumā.Es arī biju ārzemēs,strādāju Beļģijā.
Nu atgriezos,un tālāk???
Es tik daudz esmu saskāries ar jautājumu
Ko atbrauci?Ko tu gribi? Kāpēc nebrauc atpakaļ?Ko tu te meklē?Nu ko es te meklēju,nu jau gandrīz gadu,nevaru dabūt Ventspilī darbu vairāk par 380€ uz rokas.Ideāla nākotne atbraucējiem,tur pat normāls striķis nesanāk un normālas ziepes.Pat pakārties nesanāk.Tākā jā,tautieši brauciet mājās,jūs te gaida,tāpat kā suns savu piekto kāju
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…