15 °C

Vējš 2.57 m/s

Sestdiena, 3. oktobris
Elza, Ilizana
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēku dzīvības,vai idejas

Kas ir viss viss svarīgākais un visdārgākais uz šīs nolādētās planētas.
Cilvēku dzīvības,vai kāda ideota ideoloģijas murgi,kā rezultātā cilvēku dzīvības tiek pļautas uz visām pusēm
Piem:
Cik aizgāja 1917 gada pie revolūcijas???
Kāda bija jēga,un kādas bija sekas???
Pirmais pasaules karš
Otrais pasaules karš
Piedodiet bet es neesmu redzējis ka pa kara lauku skraidītu
Ļēņins,Staļins, Hitlers,Zelenskis, Putins.
Lai šie arī ņem ieročus rokās un uz ierakumiem projām.Gudri karot ar citu nevainīgu puišeļu rokām kyri savu dzīvi nemaz nav dzīvojuši

Views
468
10.02.2023, 14:26
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Sveiciens,aitu baram

Sveiki aitu bars.Nu ko Turcija zemestrīce,kārtējā nelaime.Veriet tik savus maciņus vaļā un sāciet ziedot.Mums taču kārtējo reizi kādam jāpalīdz.Mēs jau esam bagāta valsts ar pārbagātiem pārticībā dzīvojošiem iedzīvotājiem,tākā sāciet ziedot,atdot,uzdāvināt.Un pēc tam barā blēt bē bē bē bē

Views
1437
09.02.2023, 14:06
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Aiva

Vai kāds nezina,kas tas ir pa džipu kas braukā ceļa posmā Vēde -Rinda? Itkā Popes pastnieks ar brūti vārdā Gunta. Nesen redzēju ka tā brūte ir pie stūres un pastnieks blakus slēpās.

Views
481
10.02.2023, 16:58
kurmis
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Honkongas kaķi !

Honkongas kaķim ir ID karte, fotogrāfija, dzimšanas gads , pieraksts dzīvesvietā, ikmēneša maksājums par ēdienu un medicīniskā apdrošināšana!

Views
1133
02.02.2023, 18:05
Kondrāds Karlovičs
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Ventspils reiss tās ir nenormāli

Jau apnika Ventspils reisam ir jau sen problēma- transportā nevar norēķināties ar kārti ne no rīta ne pēc darba,jūs nesaprotāt kā cilvēkiem jābrauc darbā,skolā,dārziņos?! Un pēc tām mājās? Tās nav mūsu vaina,tàd jābrauc bezmaksas,loĝiski,kāpēc man jāizkapj? Un ko tālāk ...citiem arī nedarbojas termināls..man jākāve uz darbu? Jāiet no parventas ar kājam?šodien es nevarēju ne ar autobusu ne ar maršrutnieku aizbraukt mājas plkst 17,nestrāda termināls,gāju pa tiltu lietus arā,katru dienu viens un tāds pats,apnika....Es saprotu ka jābūt skaidrai naudai kabatā,bet ir tādas dienas kad nav,vai līdz 5 eiro kartē,kāds vispār Reisā aizdomāties un lēmt problēmu negrib?!

Views
4106
26.01.2023, 18:16
Lika
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
ko nozīmē izdzīvot???

daudz kārt esmu lasījis šādu frāzi.Nu es jau ar tādu vai tādu naudiņu varu izdzīvot.Ko nozīmē izdzīvot???
kādā gadsimtā mēs dzīvojam ko?21 majā,nu kaut kā neizskatās.Karš mums notiek,mēs karojam,un tapēc ir jāizdzīvo???Viss visapkārt ir noārdīts un dzīvojam krāsmatās???Ja jau jāizdzìvo???
Jums tā neliekas ka pie mūsu attīstības un dzīves līmeņa lietot frāzi,"izdzīvot"ir kauns un negods.
vai varbūt ka kriksas kundzei tas ir normāli,graust sakaltušu maizi un klāt sūkāt vecu teļa asti.

Views
1565
23.01.2023, 16:51
Baronkungs
Cilvēki, sabiedrība
Pēdējās komentētās

Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 1 stundas | Anonīms

Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…

Ventspilnieku kartes
Pirms 1 stundas | Mamma

Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…

Vēlreiz par maisiem ielu malās
Pirms 1 stundas | Anonīms

Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…

Degviela
Pirms 5 stundām | Sirmgalvis