Kur dzīvos mēra kandidati???
Paldies cienījamai VB ka iepazistinaja vēletajus ar viena no potencionālā mēra dzivesvietu!
Bet kāpec tāda netaisnība ,ka tikai vienu reklamejat?
VB taču ir neatkarigs ,objektīvs un godīgs medijs.
Tapec tikai butu taisnigi, ja VB pirms velešanām iepazistinātu vienkāršos velētajus ar visu 7 mēra kandidatu dzīvesvietām!

Komentāri (39)
Jā! Ļoti gribētos redzēt Māra Kalniņa dzīvesvietu! Un jo īpaši salīdzinājumā ar to slaktūzi, kur šis suņus turēja un par to saņēma naudu no Ventspils budžeta.
Viņš dzīvo Kuldīgas ielā blakus ugunsdzēsējiem ,ar metāla žogu.
Tev,vecai piepei,pēc komentāra uzrakstīšanas laikam nogāja.
Kaimiņpilsētā Liepājā arī vēlēšanu cīņa iet pilnā sparā.Tur viņiem mēra krēslā iesēdies lemberga ekvivalents-sesks.
http://tautastribunals.eu/?p=39102
Lai nu tas GVK dzīvo kur grib, bet tagad uzradies vēl viens gribētājs. Tas ir Kalniņu Māris, braukā pa pilsētu ar visu savu māju! skaista būda uz piekabes, žēl ka patversmē tādas nebija, tik košas.
to Barons, das is rihtig kamaraden
to Opaps , vai tad A L ari apkopj sava tevu un vecvec teva aduses vietu , vel rodas jautajums vai vins vispar zina kur vina ir
Es nezin,vai to ir būt patiesib,bet kaut kur iekš Internett bij rakstit,ka viņam tēvs ir bijs Čigans,bet audžtēv bij no to Izredzeto taut.
Tā jau to liet varet būt,pēctaisnib.
GVK savā pēdējā grāmatā ( lubenē) raksta, ka viņa vecāki un vecvecāki ir cīnījišies par Latvijas neatkarību. Tā ir taisnība. Bet vai viņš to darīja, vai pļurkstēja? Ja viņš tā atsaucās par saviem vecākiem, kālab nesakārto viņu mūža atdusas vietu? Normāls latvietis vismaz 2 reizes mēnesī aiziet uz kapiem. GVK ir īstens dirsējs un lautītājs un sliņķis, viņu pat latvieti negribās nosaukt.
" 4. maija kliķes absurds Kristovska izskatā
H-86-
Sarkanās miglas “produkts” Kristovskis
Kristovska tēvs dažas dienas pirms savas nāves raudot sacīja savam draugam Jānim Zīvertam: “Esmu savā azotē izaudzinājis kangaru.” Par šī vīra viedajiem vārdiem mēs saņemam “liecības” katru dienu. Šis kangars, sekojot saviem cionistu draugu ieteikumiem, likvidēja latvisko Zemessardzi. Viņa partija arī balsoja pret latviešu valodu un “leģionāru dienu”. "
(LRTT)
Pieņemsim ka tavos vārdos vajadzētu ieklausīties,bet vai tad Kristovskis būtu sliktāks par Lembergu?
Man samaksās! Balsojam par Aivaru Lembergu!
Kur var dabūt un cik?
Nevajag dirst, piedotiet-kakāt
Bet bez deklarācijas!
Viņam jau piederēja māja Dzirnavu ielā, tā bija pilna ar īrniekiem, es arī kādu laiku tur biju,īres maksa bija 30 lati mēnesī.( 10) dzīvokļi.