Apzināsim "vecos jūras vilkus" - Ventspils zvejniekus.
Mēs - Nacionālās apvienības domubiedru grupa iesniedzām pilsētas domei priekšlikumu Jūras svētkos īpaši godināt "vecos jūras vilkus" - bijušos zvejniekus, kuģu mehāniķus, kapteiņus... , kuri savus jaunības,
visus savus dzīves gadus atdevuši jūrai. Mūsu priekšlikums ir ņemts vērā jau gatavojot šā gada Jūras svētkus. Šobrīd svarīgākais ir šo godājamo cilvēku apzināšana. Tādēļ lūgums palīdzēt - katram, kurš pazīst šādus bijušos zvejniekus, rakstīt uz e-pastu: [email protected] , norādot godājamā cilvēka vārdu, uzvārdu un adresi vai tālruna nr., lai mēs personīgi varētu pasniegt viņiem ielūgumu uz šo Jūras svētku ipašo pasākumu. Protams, kā mani informēja kultūras nodaļas atbildīgais speciālists, būs arī oficiāls aicinājums Ventas Balsī un citi apzināšanas mehanismi, bet svarīgi ir izmantot visas iespējas, tādēļ lūgums arī VB foruma lasītājus būt aktīviem un nodot šo informāciju tālāk, jo līdz pašiem Zvejnieku (Jūras) svētkiem palicis pavisam īss laika brīdis.

Komentāri (22)
MALACIS BRUNO !
Veronika ! Nejaucies ar savu melno ,aizdomīgo kredītu nopieno cilvēku diskusijās. Tavs kregīts ir ļoti aizdomīgs.
Uzpras Rozental Dainim,tas gan pats jura gajs,gan tagad piektdien taisis izstads atklašan par Ventspils zvejniekiem
http://www.ventasbalss.lv/zinas/kultura/33447-atklas-ventspils-zvejniekiem-veltitu-fotografiju-izstadi
Šodien vairākiem godājamajiem zvejniekiem personīgi nodevām ielūgumus uz ZVEJNIEKU svētkiem. ...nav svarigi, kuram šī ideja radās, kurš atbalstīja, bet svarigas ir cilvēku emocijas šo ielugumu saņemot.... Lūgums visiem, kuriem ir iespējams iepriecinat vēl šogad vecos "juras arājus", sutiet man viņu koordinātes. ...nākamgad turpināsim!
Paldies par adresēm un kontaktiem... Otrdien tiks nodoti ielūgumi, bet apzināšana turpinās ...līdz pat piektdienai... :)
Bērziņš Staņislavs Bērzkalns Krišs no rb 986 komandas abiem pa 89gadi.
Sūtiet uz e-pastu zvejnieku koordinātes...
Dzintra Siliņa
Es doma, ka vel var sameklet veco Maksjūt, tas no kuģ vispār nekāp nost.
Vēl jau ir Arvīds Buks,Guntis Tīrmanis.