Šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apmierinoši visā Latvijā, izņemot Ventspils šosejas posmu no Usmas līdz Ventspilij, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Savukārt pa reģionālajiem autoceļiem apledojuma dēļ šorīt apgrūtināta braukšana ir Ventspils un Limbažu apkārtnēs, informē LVC.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi šodien ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, tomēr, neraugoties uz to, autovadītājiem jāņem vērā, ka braukšanas apstākļi var mainīties arī citu faktoru dēļ.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -3
    Girts 15.01.2017, 12:02:32

    Ceļš bija briesmīgs jau otrdienas rītā,braucot uz Rīgu!!! Un piektdienas vakarā,tas vel joprojām bija nenormāls!!! Interesantakais,ka piektdien braucot uz Ventspili,vēl Popē ceļš bija ok. Bet pabraucot mazu posmiņu tuvāk Platenei sākās putra. Laikam jau tik dikti prēmijām un korporatīviem iztērējušies te pie mums,ka sāli vairs nevar atļauties uz ceļiem pakaisīt. Vai nu negaidīja,ka sniegs un sals būs. Nu,ko jūs,kāds sniegs,janvarī,vai ne? Pilsetā ar rītdienu ceļus rīt tīrīs? Vai godam kantes nerīvē,iekļūt antitopā?

  • 0
    Zigmārs Kronis 15.01.2017, 18:26:12

    Natiņ, Ceļš no Usmas līdz Ventspilij ir Ventspils novada teritorija :) un atbild par to Valsts ceļi : ) Pilsētā ar rītdienu ceļus tīra un kā vēl!

  • 0
    Ivo 15.01.2017, 18:27:55

    Nebūtu dīvaini, ja par pašvaldības naudu šoseju tīrītu? Vot ka tik kaut ko ierakstīt! Pofig ko, principā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: