Tā kā daudzviet Latvijā jau iestājusies ziema, brauktuves un ietves pārklājas ar sniegu un apledojumu, un jau tuvākajā laikā līdzīgi laikapstākļi gaidāmi arī Ventspilī, jau 4. novembrī Pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts uzsāk diennakts dežūras, lai operatīvi varētu reaģēt un uzsākt ielu tīrīšanu un kaisīšanu.

Ielas visā ziemas sezonas laikā tiek tīrītas prioritārā secībā saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs. Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” īpašumā ir 5 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām, un vairākas traktortehnikas vienības. Ar smagajām automašīnām tiek veikta galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšana un kaisīšana ar tehnisko sāli, savukārt ar traktortehnikas vienībām tiek veikta mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšana, kā arī publisko stāvlaukumu, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmu, ielu stāvlaukumu un iebrauktuvju, kā arī veloceliņu tīrīšana.

Gadījumos, kad nepieciešams tīrīt sniegu, iedzīvotāji aicināti zvanīt Ventspils labiekārtošanas kombināta ziemas dežurantam pa tālr. 26124782, kurš varēs sniegt precīzu informāciju par konkrētu ielu posmu tīrīšanu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    šašliks 05.11.2016, 13:06:20

    Vai neizbeigs to sāli vienreiz, apriebušies! Riepas - nobrauc sezonu un met ārā, sāls saēdusi, auto - 3 gadi un jātaisa visa apakša no jauna - arī sāls saēdusi! Kas to man (un citiem) kompensēs? Protams, neviens, sūkā ledu.

  • 0
    Barons 05.11.2016, 15:28:38

    šašliks kung.
    Tur katers pats vainigs,ka pa 3 gadiem vaig taisit auto apakš no jaun.Ir stipr ieteicams apstrādat auto no apakšs viss bleķs ar pretkorōzijs smēr,kater ruden to vaig darit.Un nevis pirkt vekala gatav,bet taisit pašam no visād piķ,atrabotk un cit šaiz,kas lab pielīp un ilg turas klāt.Precīz sastāv es nezin,jo to zin man muiž kalejs,un viņ nebūs nevienam to teikt,jo tā recept ir egzkluzīv un tikas priekš man Volg,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: