"Ventspils"  sestdien LBL pirmās divīzijas spēlē ar rezultātu 81:68 viesos apspēlēja "Jūrmala/Fēnikss" vienību, tiekot pie 13. uzvaras 13 aizvadītajos mačos.

Jūrmalnieku rindās veiksmīgi savu komandu cīņā veda Dāvis Čoders, kuru "Ventspils" sezonas sākumā izīrēja "Jūrmalai". Pirmajā puslaikā Čoderam gūstot 13 punktus, jūrmalnieki ne tikai turējās līdzi, bet arī bija priekšā Latvijas vicečempionei – 33:32. Tikmēr Gundars Vētra izmantoja visai plašu spēlētāju rotāciju pret vienu no tabulas pastarītēm – pirmajās 20 minūtēs laukumā tika desmit no 11 pieteiktajiem, bet viens no komandas līderiem Džamars Jangs bija nospēlējis vien sešas minūtes.

Tieši Jangs otrā puslaika sākumā uzsāka ventspilnieku izrāvienu, kas ātri ļāva pārņemt vadību un vēlāk arī to palielināt. Snaipera dotības beidzot izdevās apliecināt arī Laksam, kurš iemeta piecus no astoņiem trejačiem, un Ventspils svinēja 13. uzvaru sezonā - 91:68.

Par rezultatīvāko kurzemnieku rindās kļuva Mārtiņš Laksa, savācot 17 punktus, bet pa 14 pievienoja Džamars Jangs un Mārtiņš Meiers, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas. Jūrmalnieku labā 17 iemeta Atis Ozols, 13 (visus pirmajā puslaikā) Dāvis Čoders, bet 12 punkti un astoņas bumbas Ervīnam Jonātam.

Valmierā Ventspilnieku jaunā maiņa - "Ventspils Augstskolas" basketbolisti, nespējot apturēt Iļinu, kurš guva 30 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas, piekāpās "Valmieras BSS",ventspilnieku rindās rezultatīvākais bija Toms Leimanis ar 16 gūtajiem punktiem. Studentu rēķinā 13 uzvaras un 14 zaudējumi.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: