Svētdien finišēs Ventspils pilsētas 10.atklātais čempionāts kērlingā. Katrai no astoņām čempionāta komandām atlikusi vairs tikai viena cīņa.

Šajā svētdienā Ventspils kērlingā būs zināms jauns čempions, pie tam komanda, kurai čempiona titulu desmit čempionāta pastāvēšanas gados vēl nav izdevies iegūt. Gan vīru komandai „Arbo”, gan jauktajai komandai „IceSharks” ir bagāta pieredze un abas ir iepriekšējo čempionātu medaļu ieguvējas. Pērn „IceSharks” izcīnīja sudraba, bet „Arbo” bronzas medaļas. Regulārā čempionāta abās spēlēs pārāka bija komanda „Arbo”, savukārt finālturnīra pirmajā spēlē uzvarēja „IceSharks”.

Intriga, protams, saglabājas arī pārējās spēlēs, īpaši cīņā par bronzas medaļām, kurā arī komandai „CO 2” iespēja pirmo reizi tikt pie medaļām, ja vien tai būs pa spēkam pieveikt trīskārtējās Ventspils čempiones „Pērles”. Savukārt par piekto vietu cīnīsies divas sieviešu komandas – „33+” un „Lavīna”. Par septīto vietu sacentīsies kluba jaunatne - meiteņu komanda „Quattro” un zēnu komanda „Ice Storm”.

Gaidāmas interesantas spēles, un skatītāji, kā vienmēr, kērlinga sacensības Ventspils ledus hallē var vērot bez maksas. Spēļu sākums pulksten 9.30.

par 1. un 2. vietu IceSharks – Arbo

par 3. un 4. vietu CO2 – Pērles

par 5. un 6. vietu 33+ – Lavīna 
par 7. un 8. vietu Ice Storm – Quattro  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: