Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā pie panākuma tikuši Ventspils Pašvaldības policijas spēlētāji, kuriem pēcspēles metienu sērijā izdevās pieveikt Kuldīgas komandu.

Spēles pamatlaiks aizritēja ļoti nerezultatīvi, lai gan jau trešajā minūtē vadībā izvirzījās policisti, kad precīzi meta Jānis Santenavs. Kuldīdznieki otrajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu (Ainārs Priedēns), bet trešajā trešdaļā vārtu nebija. Abas komandas turnīra tabulā varēja ierakstīt pa punktam, bet vēl viena punkta liktenis tika izšķirts pēcspēles metienu sērijā. VPP spēlētājs Vasīlijs Jakovļevs savu mēģinājumu realizēja, bet Kuldīgas uzbrucējs Oļegs Zubriļens meta garām, līdz ar to uzvaru mačā ar rezultātu 2:1 svinēja policisti.

VPP spēlētāji tagad ar 19 punktiem pakāpušies uz trešo vietu līgā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no otrās (Dundaga 2). Pārliecinoši 2. līgas līderi ar 28 punktiem ir Rodeo spēlētāji, ceturtajā vietā šobrīd atrodas Kurekss (15 punkti), piektie ir Tornadospēlētāji (13), bet sestie – kuldīdznieki (8).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: