Pie panākumiem hokeja čempionātā tikuši Olimpiskā centra Ventspils un Dundagas 2 komandas spēlētāji, turklāt abas izcēlušās ar iespaidīgu rezultativitāti.

Olimpiskā centra Ventspils komanda 1.līgas turnīrā tikās ar Tornado vienību, kas mačam bija pieteikusi vien nepilnas divas maiņas. Acīmredzot tieši skaitliskais pārsvars olimpiešiem lāva izcīnīt pārliecinošu uzvaru, lai gan pēc pirmā perioda viņi bija vadībā vien ar 3:2.Viesuļiem trešajā periodā bija pa spēkam panākt izlīdzinājumu, bet pēdējo periodu viņi jau sāka ar trīs vārtu deficītu – 4:7. Pēdējā periodā OC Ventspils sameta vēl divas ripas, galu galā svinot uzvaru 9:4.

 

Trīs vārti un tik pat rezultatīvas piespēles uzvarētāju rindā Mārtiņam Feiferam, trīs vārti un divas piespēles Gustavam Celmam, bet vieni vārti un četras piespēles Uvim Balinskim. Tornado pa diviem vārtiem Edgaram Valteram un Tomašam Saušam. Olimpiskā centra komanda tagad tikai par punktu atpaliek no līgas līderiem Liepās Pit Stop, taču liepājnieki aizvadījuši par maču mazāk.

 

2. līgas turnīrā Dundaga 2 vēl iespaidīgāk apspēlēja Kuldīgu – 8:2. Trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles Egaram Gricinskim, bet vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles Mārtiņam Vahšteinam. Kuldīgas komandā abi vārti Oļega Zubriļena rēķinā. Ar šo panākumu dundadznieki nostiprinājušies otrajā vietā, bet kuldīdzniekiem joprojām jāsamierinās ar pēdējo pozīciju.

 

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstu galvgalī 1.līgā nostiprinājies Mārtiņs Feifers, kurš guvis 11 vārtus un izdarījies 10 rezultatīvas piespēles. 10 vārti un septiņas piespēles dundadzniekam Jurim Preekrestam. Savukārt otrajā līgā rezultatīvākais joprojām ir Rodeo pārstāvis Renārs Vaitkuss – desmit vārti un deviņas piespēles. Tik pat punktu, bet pretēji rādītāji (deviņi vārti, 11 piespēles) viņa brālim Edijam.

 

Trešdien nūjas krustos Pit Stop un Tornado 1 spēlētāji (plkst. 21.30), ceturtdien spēkosies Pašvaldības policija un Kuldīgas hokejisti (21.30), bet svētdien – Kurekss un Rodeo (20.00).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: