Ventspils kikboksa leģiona sportisti veiksmīgi startējuši Baltijas valstu čempionātā K1, turklāt vienam no viņiem – Matīsam Šķēlem – izdevies arī tikt pie čempiona jostas.

Sestajā Baltijas valstu čempionātā K1 startēja trīs Ventspils sportisti – Matīss Šķēle, Pēteris Hoļavko un Aigars Meija –, un viņi visi smagās cīņās izcīnīja čempionāta godalgas pieaugušo grupā. Savukārt čempionāta galvenā tiesneša pienākumus pildīja vēl viens ventspilnieks – Sergejs Deņisovs.

Pirmais ringā devās Pēteris Hoļavko (amatieru konkurencē, svara kategorijā līdz 68 kg), kurš tika līdz finālam un jau pirmajā raundā nokautēja savu pretinieku, tā iegūstot čempionāta zelta godalgu.

Šķēle un Meija startēja pusprofesionāļos, kur sacentās jau pieredzes bagātāki sportisti. Jau atlases cīņā Meijam, kas startēja svara kategorijā līdz 70 kg, priekšsacīkstēs pārspēja vairākus pieredzējušākus vīrus, bet finālā tikās ar vairākkārtēju pasaules čempionu kikboksā amatieriem Semjonu Morošeku. Sīvā trīs raundu cīņā pārāks tomēr izrādījās Morošeks, līdz ar to Meijam tika Baltijas valstu vicečempiona tituls.

Matīss Šķēle svara kategorijā līdz 72,5 kg nokautējot savu pretinieku jau atlases cīņas pirmajā raundā. Šķēles fināla cīņa izvērtās par vienu no vakara naglām, jo ilga visus trīs raundus, turklāt sportisti atdeva visus spēkus un sitās līdz pēdējam. Par uzvarētāju pēc punktiem kļuva Matīss Šķēle, kurš līdz ar to izcīnīja arī Baltijas čempiona jostu K1 disciplīnā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: