Šodien OC Ventspils Basketbola hallē Ventspils Profesionālās vidusskolas audzēkņi piedalīsies BK Ventspils treniņā un pēc tam aizvadīs draudzības spēli.

Šāda veida sadraudzības pasākums notiks pirmo reizi. Jaunieši ne tikai varēs klātienē vērot basketbolistu treniņus, bet arī aktīvi iesaistīsies treniņu procesā. Pēc tam notiks Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālā vidusskola” audzēkņu un BK „Ventspils” draudzības spēle, kuru tiesās profesionāli tiesneši un līdzi jutīs komandu fani un karsējmeitenes. Jauniešiem būs iespēja ne tikai uzspēlēt basketbolu, bet arī ar basketbolistiem aprunāties par profesionālu sportistu ikdienu, veselīgu dzīves veidu un cik svarīgi ir vismaz dažas reizes nedēļā nodarboties ar kādu fizisku aktivitāti.

„Ventspils Profesionālās vidusskolas” direktore Kristīne Vāgnere uzsver: „Šādas aktivitātes mūsu skolas jauniešiem ir iedvesmojošas, jo dod motivāciju izvirzīt augstākus mērķus un tos arī sasniegt. Vienlaikus tas pievērš jauniešu uzmanību lietderīgai un veselīgai brīvā laika pavadīšanai un, protams, ir pozitīvām emocijām bagāts piedzīvojums gan basketbolistiem, gan jauniešiem, kuri ir aktīvi Ventspils komandas līdzjutēji, gan arī līdzjutējiem.”

Savukārt Basketbola kluba „Ventspils” valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics cer, ka draudzība ar Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centru būs ilgstoša: „Ventspilī šāda tipa skola ir vienīgā, tāpēc mēs priecājamies, ka esam uzsākuši draudzību, cerams, ka ilgu un ļoti aizraujoši. Skolu šobrīd vada enerģiska direktore, kura cenšas audzēkņiem piedāvāt daudz aizraujošu iespēju un piedzīvojumu ārpus ikdienas mācībā, un basketbols ir viena no šādām lietām. Nākotnē ceram, ka Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centra rindas papildinās audzēkņi arī no citām Latvijas pilsētām un to vidū būs ļoti labi basketbolisti, kuri paralēli profesionālam sportam iegūs kvalitatīvu profesionālo un vidējo izglītību.”

Visi interesenti aicināti klātienē sekot līdzi spēles norisei un aktīvi atbalstīt Ziemeļkurzemes profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālās vidusskolas” audzēkņu komandu. Sākums pulksten 12.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: