FK Ventspils aizsargam Vladislavam Gabovam, kurš mačā arLiepājas metalurgu iedzīvojās savainojumā, šīs sezona jau beigusies, jo atlabšana prasīs ilgāku laiku.

Gabovs kāju savainoja pirmā puslaika beigās, kad lielā ātrumā ieskrēja soda laukumā, cenšoties raidīt vārtos vārtsarga atvairīto bumbu. Sitiens lāgā neizdevās, jo patraucēja liepājnieku aizsargs Ritus Krjauklis, turklāt Gabovs arī saņēma sitienu pa kāju. Pēc šīs sadursmes spēlētājs maču turpināt nespēja. Uzreiz pēc mača FKVentspils galvenais treneris Sergejs Podpalijs nevarēja pateikt, cik nopietna ir Gabova trauma, bet tagad kļuvis zināms, ka šajā sezonā viņš laukumā vairs neatgriezīsies.

Arī šo epizodi, kritizējot mača tiesneša Andreja Sipailo darbību, Podpalijs nosauca pie strīdīgajām, jo pieļāva, ka Krjauklis trāpījis tikai pa ventspilnieka kāju: «Malacis, nospēlēja drosmīgi, bet vēl var pastrīdēties, vai tā bija spēle uz bumbu, vai sitiens pa kāju.» Trešdien FK Ventspilsaizvadīs kārtējo virslīgas mačus, viesos tiekoties ar FKJelgava, bet bez Gabova šajā spēlē piedalīties nevarēs arī diskvalificētais Eduards Suhanovs. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: