Ventspils futbolisti aizvadījuši pārbaudes maču, savā laukumā uzņemot Lietuvas ceturto spēcīgāko komandu Siauliai un izcīnot uzvaru 2:0. Jau šajā sestdienā mūsējie aizvadīs ļoti svarīgu maču Latvijas čempionātā, mājās tiekoties ar Liepājas metalurgu.

Uzvaru ventspilnieki nokārtoja jau pirmajā puslaikā, kurā mūsējiem bija liels pārsvars. Komanda pirmajās 45 minūtēs varēja piebērt pilnus sāncenšu vārtus, taču izmantoja tikai divus momentus – vispirms bumbu ar galvu devītniekā raidīja Frederiko Martiness, bet vēl pēc brīža Vadims Jančuks bija precīzs pēc lieliskas Jevgeņija Kosmačova piespēles. Otrajā puslaikā abas komandas veica daudz maiņu, bet viena bija sevišķi zīmīga – pēc 111 dienu pārtraukuma laukumā atgriezās Vladimirs Bespalovs, kurš sezonas sākumā iedzīvojās nopietnā savainojumā.

Ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs pēc mača atzina, ka šīs spēle tomēr nebija īsts ģenerālmēģinājums mačam ar Liepājas metalurgu, tomēr cīņa, protams, sarūpējusi daudz vērtīgas informācijas. «Tā drīzāk bija tāds minimēģinājums. Tiesa, spēli, kādu rādījām pirmajā puslaikā, vēl pastiprinātu ar izlases spēlētāju sniegumu, vēlētos redzēt arī mačā ar liepājniekiem,» sacīja Podpalijs, piebilstot, ka gatavošanās konkrēti mačam ar metalurgiem sāksies vien tagad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: