LFF Disciplinārā komisija nolēmusi samazināt Latvijas čempionvienības Skonto aizsargam Denisam Kačanovam piešķirtās diskvalifikācijas termiņu - 1. septembri nomainījis 23. augusts.

Skonto aizsargam diskvalifikācija tika piešķirta pēc tam, kad spēlētājās Baltijas Futbola līgas finālmačā atklāti rupji nospēlēja pret ventspilnieku Vladimiru Bespalovu. Tas ne tikai neļāva ventspilniekam turpināt maču, bet, ticamākais, arī pārvilka svītru sezonas turpinājumam vispār.

Tiesa, Disciplinārā komisija par Kačanova gājieniem (rupjības pret Bespalovu bijušas arī pirms tam) sāka spriest tikai pēc FK Ventspils iesnieguma un prasības piespriest aizsargam mūža diskvalifikāciju. Komisija tik bargu lēmumu gan nepieņēma, bet atstādināja Kačanovu no spēlēšanas valsts čempionātā līdz 1. septembrim.

Tagad komisija, iepazīstoties ar Kačanova vēstuli, konstatējusi, ka «spēlētājs nožēlo savu rīcību, traumējot FK Ventspils spēlētāju V. Bespalovu, izlaida 6 komandas spēles, agrāk netika diskvalificēts Latvijas čempionāta un kausa izcīņās spēlēs» (rakstība saglabāta no oriģināla). Tāpēc nolemts diskvalifikāciju samazināt – līdz ar to, tā beidzas jau 23. augustā.

Tas Kačanovam ļaus iziet laukumā jau sestdien skontiešiem ļoti svarīgajā spēlē ar Daugavpils Daugavu. Ventspilnieki šajā kārtā viesos tiksies ar Liepājas metalurgu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: