Latvijas virslīgas čempionātā ceturto maču pēc kārtas pie panākuma tik nav izdevies FK Ventspils futbolistiem, turklāt komanda piedzīvojā jau trešo zaudējumu - šoreiz ar 0:1 savā laukumā piekāpās Skonto.

Pirmais puslaiks aizritēja diezgan vienmuļā cīņā - rīdzinieki vairāk domāja par aizsardzību, bet mājinieki, mierīgi bumbojot, nespēja uzlauzt sāncenšu astoņu cilvēku mūri. Puslaika izskaņā pāris bīstamu momentu izveidojās pie Skonto vārtiem, bet pretuzbrukumā izcelties varēja arī viesi. 

Ottro puslaiku mājinieki sāka ievērojami aktīvāk, ātri izveidoja pāris bīstamus momentus, taču drīz vien atkal norima. Puslaika vidū savu iespēju sagaidīja Skonto - pēc standartsituācijas izspēles Aleksandrs Vlasovs bumbu atvairīja, taču tā atlēca pie rīdzinieka un ielēca vārtos... Ventspilnieki it kā devās atspēlēties, tācu par iespaidīgus viņu uzbrukumus nosaukt nevarēja. 

It kā jau tā trūktu problēmu, noraidījumu uz tribīnēm nopelnīja komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs. Otro īsā laikā... Debiju šajā spēlē piedzīvoja uzreiz divi jaunizceptie ventspilnieki - Jasuhiro Kato un Nikolajs Kozačuks. Ventspilnieks mača izskaņā varēja kļūt par vakara varoni, jo pēc Frederiko Martinesa piespēles nonāca vienatnē pret viesu vārtsargu Germanu Maliņu, taču sita pāri - gan vārtsargam, gan vārtiem...

Otrajā aplī ventspilnieki faktiski izsējuši visu pirmajā iekrāto pārsvaru, deguna galā jau Eirokausu mači, bet komandā krietni ieilgusi krīze. Piemēram, 12 spēlēs komanda spēja gūt 39 vārtus, bet tagad četros - tikai vienus. Treneri sola meklēt risinājumus, risināt problēmas, bet, droši vien, slikti nebūtu sākt ar sevi - mēdz teikt, ka uzvar komanda, bet zaudē treneris. Arī tad, ja viņš izraidīts tribīnēs...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: