Basketbola klubs "Ventspils" trešdien Tartu cieta zaudējumu "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) ceturtdaļfināla otrajā mačā. "Ventspils" ar 69:82 (19:18, 18:23, 18:24, 14:17) piekāpās "Tartu Universitātei"/"Maks & Moorits", sērijā līdz divām uzvarām rezultātam kļūstot 1-1.

Ventspils komandā 17 punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Išmaels El-Amins, 11 punktus guva Linards Jaunzems, bet Frensiss Ošī astoņiem punktiem pievienoja desmit atlēkušās bumbas.

Mājinieku rindās Dāvis Rozītis sakrāja 18 punktus un desmit atlēkušās bumbas, bet Rinalds Mālmanis - sešus punktus un piecas atlēkušās bumbas.

Rezultatīvāks par Rozīti mājinieku rindās bija vien Merts Rosentāls, kurš guva 24 punktus, Devinam Herisam pievienojot 11 punktus.

Līdzīgā cīņā lielāko pārsvaru pirmajā puslaikā ventspilnieki sasniedza pēc Ronalda Zaķa trīspunktnieka, panākot 9:4. Vairāk vadībā bija mājinieki, kuri lielāko pārsvaru panāca 55 sekundes pirms puslaika beigām, Mertam Rosentālam realizējot divus soda metienus - 41:33.

Atspēlēties Tartu basketbolisti viesiem neļāva, pēdējā ceturtdaļā pēc Rosentāla divpunktu metiena panākot lielāko pārsvaru spēlē - 78:57.

Ventspilnieki ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā tika pie panākuma ar 103:69. Trešā spēle sērijā norisināsies 5. aprīlī "Ventspils" laukumā.

"Ventspils" ar bilanci 20-10 pamatturnīrā ieņēma ceturto, bet "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits" (19-11) - piekto vietu.

Abās šīs sezonas pamatturnīra spēlēs uzvaru bija izcīnījuši ventspilnieki. Vispirms viņi viesos pagarinājumā uzvarēja ar 88:83, bet mājās pieveica pretiniekus ar 92:63.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Bruns Svilis Pirms 3 nedēļām, 5 dienām

    Kas tad nu? Studentiem budžets lielāks?

  • 0
    Zirgam jāsmejas Pirms 3 nedēļām, 5 dienām

    Studentiem? Speciālists ierunājās hahaha. Es domāju ka ir arī lielāks budžets, bet skaitījis neesu. Jācer, ka nebūs kā pirms gada un savās mājās nokārtos uzvaru sērijā. Piekdien visi uz basīti!

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 3 nedēļām, 5 dienām

    Katers ir dabut tō,kō pelnijs.
    Jedem das Seine (pa Vācisk).Le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: