Svētdien, 25. februārī, Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus hallē turpināsies Ventspils pilsētas 21. atklātais čempionāts kērlingā – komandas izspēlēs divas kārtas savstarpējo spēļu otrajā aplī.

Pēc aizvadītajām spēlēm, astoņas uzvaras desmit spēlēs ir komandai “Kaleidoskops”, pa sešam uzvarām deviņās spēlēs ir izcīnījušas komandas «Akmens drupinātāji” un “VKM”. Četras uzvaras deviņās spēlēs ir ''Ventspils novada'' komandai, četras uzvaras desmit spēlēs ir  “Lavīnai”, trīs panākumi deviņās spēlēs ir komandai “Ice Storm”, divas uzvaras ir komandai “Tā viš i”.

Čempionātā komandas izspēlēs divus savstarpējo spēļu apļus, pēc kuru rezultātu kopvērtējuma četras labākās komandas aizvadīs pusfināla un finālspēli par medaļām un čempiona titulu, bet pārējās komandas pacīnīsies par augstāku vietu čempionāta noslēguma tabulā. Komandas ''Kaleidoskops'' (skips Gunta Millere) un ''Akmens drupinātāji'' (skips Markuss Salmiņš) jau ir nodrošinājušas vietas labāko četrniekā, lai būtu droša vieta starp labākajiem vēl viena uzvara atlikušajās spēlēs ir jāizcīna komandai ''VKM'' (skips Dace Ābelīte), bet par ceturto finālista vietu cīņas vēl būs – teorētiski iespējas ir vēl visām ir komandām, tāpēc spēles gaidāmas spraigas.

Šajā svētdienā notiks sekojošas spēles:
Plkst. 8.30

VKM - Ice Storm;
Akmens drupinātāji - Lavīna;
Tā viš i - Ventspils novads.

Plkst.11.15
VKM - Akmens drupinātāji ;
Ventspils novads – Kaleidoskops;
Ice Storm - Lavīna.

Visiem interesentiem ir iespēja spēļu norisi vērot par brīvu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: