Šodien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā tiks aizvadītas trīs spēles ar Latvijas komandu dalību, vienā no kurām "Liepāja" savā laukumā uzņems "Ventspili". Spēle Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19, tiešraidē to pārraidot tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com" un televīzijas kanālam TV4.

Liepājnieki ar bilanci 9-9 turnīra tabulā ieņem devīto vietu, bet ventspilnieki ar 12 uzvarām un sešām neveiksmēm ierindojas piektajā pozīcijā.

"Liepāja" pēdējās četrās spēlēs ir piedzīvojusi trīs zaudējumus, pēdējā mačā ar 78:84 piekāpjoties "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits". "Ventspils" pēc divām uzvarām pēc kārtas ar 88:110 zaudēja turnīra līderei Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Sezonas ievadā liepājnieki pārspēja "Ventspili" ar 102:96.

Plkst.19 "Ogre" savā laukumā uzņems "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola". Šo maču tiešraidē varēs redzēt tīmekļa vietnē "Sportacentrs.com".

Ogrēnieši ar desmit panākumiem 19 mačos turnīra tabulā atrodas septītajā vietā, bet Valmieras komandai četras uzvaras un 14 neveiksmes dod 14.vietu.

Savukārt plkst.19.30 "Rīgas Zeļļi" izbraukumā tiksies ar Igaunijas vienību "Keila", spēli tiešraidē pārraidot tīmekļa vietnei "Delfi.ee".

"Rīgas Zeļļi" ar bilanci 14-7 ieņem piekto vietu, bet "Keila" ar astoņām uzvarām 20 cīņās – 11. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: