Rīgā norisinājās Eiropas čempionāts K-1 cīņās. Čempionātā piedalījās arī “Ventspils Kikboksa Leģions” sportisti, aizvadot vairākas aizraujošas cīņas un izcīnot medaļas. Tagad notiek gatavošanās Pasaules čempionātam K-1.

Uz čempionātu treneru Sergeja Deņisova un Kristīnes Jansones vadībā devās četri jaunie sportisti. Izcīnītas medaļas un vieta uz pjedestāla: 2. vieta Oliveram Sproģim (10 gadi, līdz 39 kg), 3. vieta Aleksejam Zaharevskim (13 gadi, līdz 60 kg) un 3. vieta Šonam Burmeisteram (11 gadi, līdz 38 kg).

Sportistiem bija jāaizvada cīņas pret Gruzijas un Igaunijas cīkstoņiem. Jāpiebilst, ka šīm valstīm ir ļoti laba un spēcīga cīņas sporta skola un tradīcijas, tāpēc tā bija laba izdevība pārbaudīt savus spēkus.

Šī nebija pirmā reize, kad “Ventspils Kikboksa Leģions” piedalās K-1 čempionātos: 2022. gadā tika izcīnītas medaļas Baltijas čempionātā un tagad notiek gatavošanās Pasaules čempionātam, kas notiks jau šajā rudenī. Čempionātu rīkoja Latvijas Amatieru K-1 federācija, sacensībās piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Gruzijas, Azerbaidžānas un Moldovas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: