Basketbolists Māris Gulbis atzinis, ka Ventspils komandā jūtas labi un ir pārliecināts, ka tai ir pa spēkam tikt Izaicinājuma kausa četriniekā.

Jau ziņojām, ka septiņu sporta žurnālistu žūrija Mārim Gulbim piešķīrusi SEB Decembra trokšņa balvu, ko reizi mēnesī piešķir Latvijas basketbolistam, kas sevi visspilgtāk apliecinājis BBL mačos. Atzinības galvenais iemesls bija mačā ar VEF izšķirošajos brīžos parādītais sniegums. «Ļoti negaidīti! Sen gan jau tā spēle bija. Mums te spēles cita pēc citas, un šķiet, ka pret VEF spēlējām jau pirms kāda pusgada ,» kluba mājas lapā stāsta basketbolists.

Gulbis atzīst, ka Ventspils komandā iejuties labi, bet situācija klubā sevišķi uzlabojusies, kad to pametis serbs Vlado Stimačs: «Katrs zinām savu lomu komandā. Tas ir svarīgi. Visi zina, ko no viņiem vēlas treneris, un, iespējams, tieši tas ir pamatā mūsu labajiem rezultātiem līdz Jaunajam gadam. Pats zinu, ka spēlēšu aptuveni 20 minūtes un varu ar to rēķināties. Treneris dod iespēju un nav tā, ka pie pirmās kļūdas rauj malā.»

Basketbolists atzinīgi izteicies par lietuviešu speciālistu Aļģirdu Brazi, kurš šajā sezonā ir BK Ventspils galvenais treneris. Izskanējušas dažādas runas par to, ka komandā varētu notikt treneru maiņa, bet Gulbis tam īsti netic: «Domāju, lielākajā daļā gadījumu tās ir spekulācijas. Es pat nezinu, kāpēc tā notiek, jo rezultāts ir, arī visi spēlētāji komandā ir apmierināti ar viņu, viņš ir labs treneris. Brazis pakonsultējās arī ar spēlētājiem par konkrētām lietām, pajautā viedokli, kā būtu labāk kādās situācijās. Protams, viņam pieder pēdējais vārds. »

Gadu ventspilnieki iesāka ar zaudējumu Lietuvā, bet Gulbis uzsver, ka svarīgākais ir atgūt sportisko formu līdz FIBA Izaicinājuma kausa pirmajiem mačiem. basketbolists cer, ka šajā turnīrā komandai ir iespējas tikt tālu : «Domāju, ka šajā gadījumā visi saprot – tālāk ir jātiek. Neviens jau skaļi par to nerunā, bet, protams, visi cer uz iekļūšanu "Final Four". Kā būs dzīvē, to redzēsim, bet mēs darīsim visu, lai tā arī notiktu. »

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: