Basketbola halles atlētikas zālē notiks atklātie treniņi pie bodibildiga čempioniem Roberta Fišera, Oskara Sarkana un Mendijas Alenas.

Visi trīs titulētie bodibildinga atlēti bija ieradušies uz sarunu par aktualitātēm atlētiskajā vingrošanā pie Olimpiskā centra Ventspils valdes priekšsēdētāja Ulda Boitmaņa. Zīmīgi, ka divi no viņiem savu karjeru ir uzsākuši tieši Ventspilī.

Roberts Fišers ir divkārtējs pasaules čempions bodibildingā NAC junioru kategorijā, bet Oskars Sarkans ir trīskārtējs misters Austrālija bodibildingā, kā arī pasaules čempions. Kungiem līdz bija ieradusies tikko par Eiropas čempioni titulētā Mendija Alena no Austrālijas. Sportisti vēlās dalīties savā pieredzē ar Ventspils iedzīvotājiem un rīkos atklātos treniņus, kuros varēs piedalīties ikviens interesents.

22. jūnijā plkst. 17 atklāto treniņu vadīs Sarkans un Alena. Treniņā vairāk tiks runāts par treniņu grafiku un pareizu uzturu sievietēm. Apmeklētājiem būs iespēja apgūt vingrinājumu tehniku profesionāļu uzraudzībā.

26. jūnijā plkst. 18:30 atklāto treniņu vadīs Fišers. Tajā tiks runāts par treniņu un uztura plānu jauniešiem, kā arī tiks veikti vingrinājumu

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Spīdola 20.06.2018, 22:38:21

    Tā ir 2017.gada informācija un fotogrāfija. ?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: