Amerikas junioru hokeja līgā NAHL kārtējo reizi savā starpā tikās Ventspils hokejistu Mareka Mitena un Markusa Komula pārstāvētās komandas, šoreiz uzvaras dalot uz pusēm.

Pirmajā spēlē Aston Rebels laukumā mājinieki ar Mareku Mitenu vārtos svinēja uzvaru ar 4:0. Mareks atvairīja 21 metienu, aizvadot savu astoto sauso spēli šosezon, bet Markuss bija laukumā, kad tika zaudēti divi vārti. Mačs Wilkes-Barre/Scranton Knights arēnā jau beidzās par labu Komula komandai, kas svinēja uzvaru ar 3:1. Mitens atvairīja 26 no 28 metieniem (viens metiens arī Komula rēķinā), bet trešo ripu mājinieki iemeta jau tukšos vārtos. Interesanti, ka Rebels šajā mačā veica 46 (!) metienus, bet precīzs bija tikai viens.

26. decembrī Kanādā startēs pasaules čempionāts hokejā U-20 vecuma grupā, bet Latvijas izlases kandidātu skaitā ir arī Mitens, kurš komandai pievienosies jau turnīra noreses vietā, kur rīt paredzēta pārbaudes spēle ar Dānijas vienaudžiem. Latvijas komandas pretinieki Toronto apakšgrupā būs ASV, Krievijas, Kanādas un Slovākijas juniori.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: