Ielu vingrošanas stadionā 6 reizes nedēļā notiek atklātie treniņi ielu vingrošanā. Treniņus apmeklēt ir aicināts ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības.

Treniņi notiek pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un svētdienās, sestdienās. Treniņus vada Veselības sporta kluba VIP treneri. Treniņu dalībnieki var ne tikai uzlabot savu vispārējo fizisko sagatavotību un trenēt ķermeņa muskulatūras spēku, bet arī iemācīties ielu vingrošanas paņēmienus jeb trikus. Kā zināms, pagājušajā gadā Olimpiskā centra Ventspils teritorijā tika atklāts jauns, Baltijā modernākais, ielu vingrošanas stadions, kurš atrodas pie Olimpiskā centra ieejas vārtiem. Līdz ar siltajiem laika apstākļiem, ielu vingrošanas stadions piedāvā ikvienam lielisku iespēju sportot svaigā gaisā un dažādot sporta nodarbības. Ielu vingrošanas stadiona izmantošana ir bez maksas.

Kopējā ielu vingrošanas stadiona platība ir 295 m2 un tajā izvietotas 11 vingrošanas iekārtas, kuru izvietojumu un savstarpējo novietojumu, kā arī pašas iekārtas ir projektējusi Latvijas Ielu vingrošanas biedrība. Lai mazinātu traumatismu, ir izklāts gumijotais segums 80mm biezumā. Ielu vingrošanas stadionā izbūvēts arī bruģēts laukums un skatītāju tribīnes 150 skatītājiem, izvietoti velo turētāji un informācijas stends. Apmeklētāju ērtībai nodrošināta iespēja nodarboties ar sportu diennakts tumšajā laikā, jo stadions ir izgaismots. Domāts arī par atbilstošas noskaņas radīšanu, tādēļ ierīkota apskaņošanas sistēma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: