Latvijas telpu futbola čempionāta pusfinālā iekļuvusi Ventspils telpu futbola komanda „VTO Ventspils”, kas sērijā līdz divām uzvarām ar 2:1 pārspēja RTU FC.

Regulārajā čempionātā mūsu komanda izcīnīja 6. vietu ceturtdaļfinālā tikās ar 3. vietas ieguvēju – RTU FC. Sērija notika līdz divām uzvarām.

Pirmā spēle tika aizvadīta pretinieku laukumā, kur mūsu komanda zaudēja ar 2:7 (0:4). Vārtus mūsu komandas labā guva Andrejs Saleiko un Dmitrijs Kuzmins.

Otrā spēlē tika aizvadīta Ventspilī un tā izvērtās patiešām trillera cienīga, jo jau pašā spēles sākumā pirmajās sešās minūtēs komandas pamanījās gūt četrus vārtus un rezultāts uz tablo vēstīja 2:2. Paši aizraujošākie notikumi sākās pēc spēles 33 minūtes, kad septiņu minūšu laikā abas komandas guva 5 vārtus, tomēr veiksme bija mūsu komandas pusē un „VTO Ventspils” izcīnīja laimīgu uzvaru ar 6:5 (3:3). Divus vārtus mūsu komandas labā guva Aleksejs Vozņuks, bet pa vieniem Mihails Rjumšins, Daniels Vasiļjevs un Dmitrijs Kuzmins.

Izšķirošā trešā spēle tika aizvadīta Salaspilī, kur mūsu komanda izrādījās pārāka ar 6:4 (1:1). Divus vārtus „VTO Ventspils” labā guva Daniels Vasiļjevs, bet pa vieniem Aleksejs Soleičuks, Dmitrijs Kuzmins, Aleksandrs Novožilovs un Salvis Roga.

Mūsu komandas pretinieki pusfinālā gan vēl nav zināmi, jo sērijā starp BFC Daugavpils un Raita – NP/O rezultāts ir 1:1 un izšķirošā spēle notiks svētdien, 22.martā pēc kuras tiks noskaidroti mūsu komandas pretinieki pusfinālā. Otrajā pusfinālā savā starpā tiksies Nikars pret FK RABA vai FC Petrow.

„VTO Ventspils” komandā spēlē: Aleksejs Soleičuks, Aleksandrs Novožilovs, Dmitrijs Kuzmins, Ivans Jeļica, Andrejs Saleiko, Oļegs Jurčenko, Mihails Rjumšins, Salvis Roga, Aleksejs Vozņuks un Daniels Vasiļjevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: