No 3.-5. aprīlim Rīgā norisinājās LR kausa izcīņas sacensības, un pēc šo sacensību rezultātiem seši labākie vingrotāji uz katra rīka cīnījās par LR čempiona titulu. Lieliskus rezultātus uzrādīja arī mūsu pilsētas vingrotājas un vingrotāji.

Sievietēm LR kausu daudzcīņā pārliecinoši ieguva ventspilniece Sabīne Goša, juniorēm mazo kausu par 3. vietu saņēma Aleksandra Kurčenko, bet pre – juniorēm kauss par 2. vietu mūsu talantīgajai Marijai Ribaļčenko.

 

Junioriem dubultuzvara ventspilniekiem – 1. vietā Rihards Trams, 2. vietā – Lorents Vilkrists. Izcilu sniegumu parādīja Rihards, kļūstot par LR čempionu junioriem uz 5 rīkiem – brīvajās kustībās, uz zirga ar rokturiem, apļos, atbalsta lēcienā, vingrojumā uz stieņa, kā arī izcīnot sudraba medaļu vingrojumā līdztekās.No puišiem neatpalika arī daiļā dzimuma pārstāves.

 

Sievietēm:

  • Sabīne Goša – LR čempione vingrojumā līdztekās, bronzas medaļa brīvajās kustībās;

  • Sabīne Kornijānova – LR čempione brīvās kustībās, sudraba medaļa atbalsta lēcienā;

Juniorēm:

  • Katrīna Ignace – LR čempione vingrojumā līdztekās;

  • Aleksandra Kurčenko – LR čempione brīvajās kustībās.

Savu darbu kvalitatīvi paveikuši arī treneri – Bruno Kaņepe, Nadežda un Ilmārs Seiļi. Eiropas komandu čempionātā Sofijā, Bulgārijā Latvijas komandā sievietēm piedalīsies Sabīne Goša (līdztekās, brīvajās kustībās, līdzsvara baļķis), Sabīne Kornijānova (atbalsta lēciens, brīvās kustības), Aleksandra Kurčenko juniorēm daudzcīņā, Rihards Trams junioriem daudzcīņā, starptautiskas kategorijas tiesnese Nadežda Seile tiesās gan sieviešu, gan junioru sacensībās.

 

Pēdējo gadu laikā šī ir lielākā ventspilnieku delegācija LR izlases komandā sporta vingrošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: