Šajā sestdienā, 12. aprīlī, no plkst. 12:00 līdz 17:30 Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka (vingrošanas zālē), Lauku ielā 5 pirmo reizi Ventspilī norisināsies vēl nebijis pasākums Veselības diena Ventspilī, kuru organizē SIA Veselības sporta klubs VIP.

Pasākuma mērķi ir veicināt veselīga un aktīva dzīvesveida attīstību Ventspilī, informēt iedzīvotājus par veselīga dzīvesveida pamatprincipiem – pievēršot uzmanību uztura un fizisko aktivitāšu nozīmei ikdienā, kā arī izglītojot sabiedrību par veselības stāvoklim piemērotākajām fiziskām aktivitātēm.


Pasākuma Veselības diena Ventspilī laikā ikvienam interesentam būs iespēja tikties un iesaistīties draudzīgās sarunās ar:

 

- diētas ārsti Lolitu Neimani, Rīgas Stradiņa universitātes Uztura Akadēmiskās skolas direktori, kuras sarunu tēma būs Veselīgs uzturs;

 

- sertificētu fizioterapeiti Līgu Reinbergu-Soku, kura pastāstīs par tēmu Veselīga dzīvesveida pamatprincipi no fizioterapeita viedokļa, kā arī notiks ārstnieciskās vingrošanas nodarbība;

 

- veselības sporta speciālisti, fitnesa treneri Ivetu Leinbergu, kura iepazīstinās ar sarunas tēmu Fiziskās aktivitātes kā neatņemama ikdienas sastāvdaļa, kā arī notiks bodyART nodarbība.

 

„Ar pareizu, sabalansētu uzturu, regulāru fizisko slodzi, kā arī stresa līmeņa kontrolēšanu var tieši ietekmēt veselību. Izvēloties savam aktivitāšu līmenim, gremošanas sistēmas un visa organisma īpatnībām piemērotu ēdienkarti, ir iespējams uzlabot gan izskatu, gan pašsajūtu. Mēs maz zinām par produktu uzturvērtību, tāpēc nesekojam līdzi ko un no kā gatavojam. Uzturā jābūt visām vielām, kas veido cilvēka organisma sastāvdaļas. Kas tad ir tās lietas, kam vajadzētu pievērst uzmanību?” stāsta diētas ārste Lolita Neimane.


Dalības maksa pasākumā: 15,- EUR, bet SIA Veselības sporta klubs VIP klientiem 10,- EUR. Līdzi jāņem sporta apģērbs un lielisks garastāvoklis. Atjautīgākajiem dalībniekiem būs sarūpētas balvas.

 

Pieteikšanās: info@vipklubs.lv, 27821899. Vietu skaits ierobežots!

 

Vairāk informācijas par pasākumu un pieteikšanos iespējams uzzināt mājas lapā www.vipklubs.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: