Ižšķirošajā cīņā par ceļazīmi un Nacionālas volejbola līgas pusfinālu VK "Ventspils" volejbolisti savā laukumā ar 3:0 pieveica SK "Limbaži" spēlētājus, sērijā uzvarot 2:1.
Sporta namā "Pārventa" izšķirošā ventspilnieku un limbažnieku cīņa ceturtdaļfinālā bija pulcējusi visai kuplu un skaļu līdzjutēju pulku. Laukuma saimnieki, līdzjutēju atbalstīti, pie lietas ķērās nopietni, pirmajā setā viesiem ļaujot gūt 20 punktus un izcīnīt uzvaru 25:20. Otrais sets līdz pat izskaņai risinājās punkts punktā, taču ar minimālu mājinieku pārsvaru, ko arī izdevās nosargāt un uzvarēt 25:23.
 
Pēc tik veiksmīga otrā seta noslēguma, trešo laukuma saimnieki sāka ar lielu iedvesmu, izvirzoties vadībā 11:5, taču tik viegli Limbažu spēlētāji maču neatdeva. Veiksmīga servju sērija ļāva pietuvoties līdz diviem punktiem, turklāt arī seta turpinājumā viesi allaž atrada atbildes mājinieku veiksmes epizodēm. Seta izskaņā vairākas svarīgas izspēles uzvarēja ventspilnieki, tā tomēr noliecot uzvaras kausu uz savu pusi - uzvara setā 25:22, cīņā 3:0, bet sērijā 2:1!
 
Pusfinālā mūsējiem pretī lielākā pārsteiguma autori Aizkraukles volejbolisti, kas regulārajā turnīrā ieņēma astoto vietu, bet ceturtdaļfinālā trīs spēlēs pieveica uzvarētājus Kuldīgas NSS spēlētājus.  
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: