Internetā atklāta reģistrēšanās Piedzīvojuma parka pusmaratonam, kas risināsies 15. jūnijā un šogad atzīmēs piekto jubileju.

Reģistrēties skrējienam iespējams mājas lapā pusmaratons.lv. «Tradicionāli reģistrāciju Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonam esam atvēruši Jaungada naktī. Kad šogad to neizdarījām, saņēmām daudz zvanu – kas notiek ar Piedzīvojumu Parka Pusmaratonu 2014, vai tas būs? Varam visus nomierināt, pusmaratons būs, un būs pa riktīgo, jo šogad notiks jau 5. skrējiens. Piedevām Piedzīvojumu parka pusmaratons būs arī Latvijas Čempionāts pusmaratonā, un tas nozīmē, ka distancē redzēsim visus labākos Latvijas gargabalniekus, ieskaitot mūsu skriešanas karalieni Jeļenu Prokopčuku. Neiztiksim jau bez ciemiņiem no tuvām un tālām ārzemēm,» skaidro Maratona kluba vadītājs Adris Valerts.

Jubilejas skrējiens notiks 15. jūnijā ar galveno startu pulksten 13. Pirms tam skries bērni, būs sadraudzības skrējiens, koncerti, sporta preču tirdziņi, degustācijas, masāžas, atrakcijas Piedzīvojumu parkā. Apbalvošanas ceremonija pulksten16.30. Piedzīvojumu parkā būs iespējams baudīt arī plašu kultūras programmu.

Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons nav tikai profesionāļu un ātro skrējēju saiets, tajā var piedalīties jebkurš, kurš ar sportu ir uz „tu”. Galvenais skrējiens būs pusmaratona distance 21,097 km, bet tie, kuri nav gatavi šai distancei, varēs skriet arī 10 vai 5,27 km skrējienus. Arī tiem, kuri vēl nav sākuši skriet, būs ko darīt - nūjošanas distance 5,27 km, kā arī savas atvases pieteikt bērnu skrējieniem. Arī šogad bērnu skrējienam ir noteikts 400 dalībnieku limits, bet jaunums ir tas, ka katrs bērns saņems speciālu bezmaksas krekliņu šim pasākumam.

5. Piedzīvojuma parka pusmaratons būs arī skriešanas seriāla Skrien, Latvija! trešais sacensību posms. Plānots, ka 2015. gadā Pusmaratona trase, iespējams, mainīsies, jo programmā tiks iekļauta arī 42,195km distance.

Visiem 79 skrējējiem, kuri piedalījušies visos četros Piedzīvojumu parka pusmaratonos tieši 21,097km distancē un pieteiks savu dalību piektajā skrējienā, saņems unikāli dizainētu piemiņas skriešanas kreklu.


Sacensības organizē biedrība “Ventspils maratona klubs” sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību un Olimpisko centru “Ventspils”. Sacensību galvenais tiesnesis – Aigars Matisons.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: