Olimpiskā centra Ventspils atklātajā čempionātā hokejā pie astotā panākuma tikuši Dundagas hokejisti, kas apturēja Kuldīgas hokejistu nelielu panākumu sēriju.

Kuldīdznieki bija sākuši ar septiņiem zaudējumiem pēc kārtas, bet pēdējās divās spēles tika pie uzvarām, tomēr pagarināt uzvaru sēriju līdz trim turnīra līderi dundadznieki neļāva. Interesanti, ka rezultātu gan atklāja Kuldīgas komanda (Reinis Švēdenbergs), taču trešdaļas turpinājumā Andris Kronbergs (mazākumā) un Edgars Gricinskis vadībā izvirzīja Dundagu. Otrajā trešdaļā līderi iemeta vēl divas ripas (Mārtiņš Rutkis, Andris Meiers), bet trešajā pielika punktu pārliecinošai uzvarai ar četriem precīziem raidījumiem (Gricinskis 2, Meiers, Rutkis).

 

Dundagas komandas rēķinā tagad ir 22 punkti, kas ir pārliecinoši labākais rezultāts. Tiesa tuvākie sekotāji Kurekss (12 punkti) un Brocēni (11) atpaliek par divām un vienu spēli. Nākamie mači risināsies svētdien - pulksten 19 mērosies spēkiem Dundagas un Brocēnu hokejisti, bet 20.15 tiksies Kuldīgas un Rodeo komandas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: