Noslēgumam tuvojas Rietumu basketbola līgas regulārā turnīra cīņas. Līdz to finišam atlikušas vairs tikai divu kārtu spēles.

Pirms tām stabilas pozīcijas labāko trijniekā jau priekšlaicīgi nodrošinājuši mūsu Baltijas Ekspreša basketbolisti. Pēdējā aizvadītajā spēlē ventspilnieki savā laukumā ar 88:77 (25:19, 20:18, 17:19, 26:21) pieveica vienu no galvenajām favorītēm Pāvilostas novadu. Rezultatīvākais spēlētājs mūsējo rindās ar 24 gūtiem punktiem bija Kārlis Pauls Lasmanis, bet pa 18 un 13 ačiem sameta attiecīgi Klāvs Šilbergs un Dāvis Delvers. Čempionāta kopvērtējumā ventspilnieki pēc desmit aizvadītajām spēlēm šobrīd ar sešām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem otro vietu.



Tikmēr līdere ar septiņām uzvarām tikpat aizvadītajās spēlēs ir jau minētā Pāvilostas novads. Nākamo regulārā turnīra spēli Baltijas Ekspreša basketbolisti aizvadīs jau šo ceturtdien, kad izbrukumā tiksies ar trešās vietas īpašnieci Tukums Stiga RM. Savukārt punktu mūsējie pieliks ar maču pret Kuldīgu. Spēle tiks aizvadīta sestdien Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē, sākums plkst. 19.30.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: