Ventspils pilsētas domes ekonomikas un budžeta komisijā un dalībnieku sapulcē apstiprināts SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils”” budžets šim gadam.

Līdz ar budžeta apstiprināšanu uzņēmuma speciālisti var uzsākt realizēt dažādus apjomīgus infrastruktūras uzlabošanas projektus, kuros kopsummā paredzēts investēt vairāk kā 2,6 miljonus eiro.

 

Liela daļa investīciju tiks ieguldītas Basketbola hallē. Pilsētas attīstības komisija pagājušajā nedēļā apstiprināja ieceri par Basketbola halles tribīņu remontu, piesaistot tribīņu izgatavotājfirmu un paredzot ritošās daļas sakārtošanu, kā arī tribīņu saplākšņu un krēslu nomaiņu. Šajā projektā vispirms tiks veikta iepirkuma procedūra un augusta sākumā paredzēta darbu uzsākšana.

 

Paredzēts iegādāties arī jaunu sporta spēļu tablo Basketbola hallē, kas nepieciešams, lai varētu atainot spēļu rezultātus atbilstoši starptautiskiem noteikumiem. Līdz ar tablo tiks iegādāts arī papildus aprīkojums kvalitatīvākai spēļu norises nodrošināšanai, piemēram, bezvada tiesnešu svilpju sistēma ar iespēju apstādināt galveno spēļu pulksteni pēc signāla izdarīšanas. Šis tablo izmantojams arī kā liels video ekrāns kultūras pasākumu norises atspoguļošanā, kas notiks Basketbola hallē. Tablo plānots uzstādīt līdz septembrim.

 

Notiks Basketbola halles spēļu zāles grīdas seguma nomaiņa, uzstādot jauno grīdu atbilstoši FIBA prasībām. Šī gada darba kārtībā plānota arī vieglatlētikas stadiona mīkstā seguma nomaiņa, Vieglatlētikas manēžas mīkstā seguma virskārtas nomaiņa un vieglatlētikas inventāra iegāde kārtslēkšanai un augstlēkšanai.

 

Šogad paredzēta arī saliekamo tribīņu iegāde. Pārvietojamās tribīnes paredzētas 1000 vietām, tās būs cinkotas, bet tribīņu krēsli ar atzveltnēm būs apstrādāti ar aizsardzību pret UV starojumu. Tā kā tribīnes būs pārvietojamas, tās varēs izmantot ne tikai liela mēroga sporta sacensību laikā, piemēram, Ghetto Games, bet arī dažādu pilsētas kultūras pasākumu laikā - Jūras svētku, Pilsētas svētku u.c. Tribīnes plānots iegādāties līdz jūnija vidum.

 

Olimpiskais centrs „Ventspils” šajā gadā saglabās nemainīgu uzņēmuma cenu politiku un piedāvās dažādas atlaides.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: