Lieliski veicot otro braucienu, nopietnu pieteikumu olimpiskajām medaļām veica Oskara Melbaržā pilotētais četrinieks, kurš pirms izšķirošajiem diviem braucieniem par nieka tiesa atpaliek tikai no Krievijas pirmās ekipāžas.

Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu pirmo braucienu veica 55,10 sekundēs, startā uzrādot dalītu trešo labāko laiku un pēc pirmā brauciena esot piektie. Savukārt otro braucienu latvieši veica 55,13 sekundēs, uzrādot labāko laiku gan startā, gan visā braucienā.

 

Tādējādi pēc otrā brauciena Melbārdis spēja pakāpties uz otro vietu, ievērojami uzlabojot savas pozīcijas cīņā ar tiešajiem konkurentiem.



Līderis pēc diviem braucieniem ir mājinieks Aleksandrs Zubkovs, kuram Melbārdis zaudē tikai 0,04 sekundes. Tālāk vēl pēc 0,12 sekundēm seko vācietis Maksimiljans Arnts, bet vēl par 0,01 sekundi atpaliek amerikānis Stīvens Holkombs.

 

Ceturtās vietas īpašnieks Tomass Floršucs no Vācijas latviešu ekipāžai zaudē 0,25 sekundes.

Savukārt otrs Latvijas pilots Oskars Ķibermanis, kurš startē ar stūmējiem Raivi Broku, Helviju Lūsi un Vairi Leibomu, pēc pirmā brauciena atradās 15.vietā 0,86 sekundes aiz līdera, bet otrajā braucienā uzrādīja 13.labāko laiku un pakāpās uz dalītu 13.pozīciju. Otrā Latvijas ekipāža līderim zaudē 1,01 sekundi.

 

Atlikušie divi braucieni risināsies svētdien no pulksten 11.30 pēc Latvijas laika. 

 

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: