Rīga notika Latvijas kausa izcīņas 3. posma sacensības galda hokejā, kurās piedalījās arī 11 ventspilnieki (no Ventspils Jaunrades nama komandas un Ventspils galda hokeja kluba).

Pavisam kopā trešā posma sacīkstēs startēja 61 dalībnieks. Spēcīgākajā nominācijā (Open) šoreiz vislabāk veicās Jaunrades nama komandas vadītājam Aleksandram Žernovojam, kas izcīnīja 11. vietu, bet tūlīt aiz viņa finišēja Edžus Kaņeps. Savukārt par trešā posma uzvarētāju kļuva Edgars Saulītis (Inčukalns), kas finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4:3 pieveica Raivi Pukinski (Skrunda), bet uz goda trešā pakāpiena kāpa zviedrs Karls Bindekrans. Pēc trim aizvadītajiem posmiem Žernovojs ieņem sesto vietu čempionāta kopvērtējumā (tas ir labākais rādītājs no ventspilniekiem), bet Kaņeps ir septītais.

 

Jāpiebilst, ka Žernovojs trešā posma sacensībās arī triumfēja veterānu nominācijā, jau priekšlaicīgi nodrošinot sev čempiona titulu šīs nominācijas kopvērtējumā. Otrais šajā kategorijā palika Raimonds Īša, bet ceturtais bija Guntis Ernšteins. Dāmu nominācijā uzvaras laurus plūca ventspilniece Laima Kamzola, bet junioriem sesto rezultātu uzrādīja Eliāns Ēdelis. Latvijas kausa izcīņas ceturtā un arī pēdējā posma sacensības norisināsies marta sākumā Jēkabpilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: