Pirmo maču Virslīgas Ziemas kausā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, kas visai viegli ar 3:0 pieveica Metta/LU komandu.

Ventspilnieki maču sāka ar visai nopietnu sastāvu, laukumā sūtot Maksimu Uvarenko, Kasparu Dubru, Antonu Kurakinu, Oļegu Timofejevu, Simonu Pauļu, Juriju Žigajevu, Visvaldi Ignatānu, Oļegu Žatkinu, kā arī jaunpienācēji Vladislavu Rečicki un vienu uz pārbaudi esošu uzbrucēju (FK Ventspils ar uzvārdu publiskošanu, kā ierasts, nesteidzas...). Tikmēr Metta/LU treneri bija nolēmuši pārbaudīt tālākas rezerves.

Jau mača 10. minūtē pēc Jurija Žigajeva centrējuma ar precīzu sitienu izcēlās tieši uz pārbaudi esošais futbolists. Toties nākamie vārtu guvumi tika noorganizēti vien puslaika izskaņā, kad divas reizes precīzi sita Visvaldis Ignatāns – 41.minūtē viņš panāca 2:0, bet puslaika pēdējā minūtē sāncenšus sarūgtināja trešo reizi. Pēc pārtraukuma Jurģis Pučinsks laukumā sūtīja vairākus jaunos spēlētāju, kas mača gaitu izlīdzināja. FK Ventspils gan prata izveidot vēl pa kādam momentam, bet Metta/LU Valentīnu Raļkeviču ventspilnieku vārtos patraucēja ar standartu izspēlēšanu, taču rezultāts vairs nemainījās.

Šajā turnīrā ventspilniekiem vēl jātiekas ar Skonto (28.01), Spartaku (4.02) un BFC Daugavpils (11.02). Pēc viena apļu cīņām tiks aizvadīti mači par vietām, savā starpā tiekoties katras grupas vienu un to pašu vietu ieguvējiem. Tas ir, grupu uzvarētāji spēlēs finālā, otrās vietas cīnīsies par turnīra bronzu un tā tālāk.

"Ventspils" – "Metta/LU" 3:0 (3:0)
Vārti: Pārbaudāmais Nr.1 10', Ignatāns 41' 45'
"Ventspils sākumsastāvs: Uvarenko, Dubra, Kurakins, Timofejevs, Pārbaudāmais Nr.1, Ratfelders, Žigajevs, Žatkins, Pauļus, Ignatāns, Rečickis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: