Aizvadītas kārtējās spēles Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā. Divi mači risinājās pēc ļoti spraiga scenārija, bet vēl vienā fiksēta pagaidām lielākā sagrāve šajā sezonā.

Par sagrāvi parūpējās Rodeo hokejisti, kas mērojās spēkiem ar Kuldīgas komandu. Ja iepriekšējās divās spēlēs kopā motokrosisti guva vien četrus vārtus, tad šajā vienā spēlē – 15. Pirmā trešdaļa par kaut ko graujošu gan neliecināja, lai gan Rodeo spēlētāji izvirzījās vadībā 3:0. Otrajā periodā viesu vārtos jau pabija deviņas ripas, turklāt divreiz divas ripas tika iemestas mazāk nekā 30 sekunžu laikā. Arī trešajā periodā Rodeo izcēlās trīsreiz, savus vārtus nosargājot neskartus un svinot uzvaru 15:0.

Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Ģirts Zvirgzdiņš, kurš vienu reizi asistēja komandas biedram, pa diviem vārtiem un piespēlēm šajā mačā Edgara Valtere un Edija Vaitkusa rēķinā, bet Oskars Valters atdeva piecas rezultatīvās piespēles. Vēl vārtus guva Dāvis Delvers, Ainars Soks, Krists Smilšarājs, Renārs Vieško, Tomašs Saušs, Viesturs Šauriņš un Juris Riekstiņš.

Krietni spraigāka cīņa risinājās divos citos mačos. Turnīra līderi Dundagas spēlētāji mērojās spēkiem ar VNHK komandu, kas pirmo periodu noslēdza savā labā 2:1. Visi vārti tika gūti pirmajās četrās minūtēs – Klāvs Cinis rezultātu atklāja, Jānis Ieviņš izlīdzināja, bet Edgars Kukainis atkal vadībā izvirzīja novadniekus. Otrajā periodā Pēteris Zorķis panāca izlīdzinājumu, bet vēl viens Ieviņa šāviens trešās trešdaļas sākumā jau vadību nodrošināja Dundagai. Piecas minūtes līdz mača beigām Cinis panāca 3:3, taču pēdējais vārds piederēja dundadzniekiem – 75 sekundes līdz spēles beigām Andris Kronbergs guva uzvaras vārtus.

Brocēnu komandas un Kurekss mačā pat bija nepieciešami pēcspēles metieni, jo pamatlaiks beidzās neizšķirti 2:2. Pēc pirmā trešdaļas ar 2:1 vadībā bija viesi (divas Gundara Gauša ripas pret vienu Mārtiņa Feifera), bet otrajā Kurekss rezultātu izlīdzināja (Roberts Grosbergs). Trešajā periodā vārtu guvumu nebija, tāpēc uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā, kurā savdabīgu hettriku sev nokārtoja Gaušis, sarūpējot Brocēnu komandai divus punktus. Jāpiebilst , ka tai tas bija jau otrais panākums pēcspēles metienu sērijā.

Olimpiskā centra Ventspils atklātais čempionāts hokejā

 

 

Komanda

 

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

G/Z

 

Punkti

 

Vieta

 

1.

 

 

Dundaga

 

5-1

4-3(b)

4-3

3-1

 

 

16/8

 

11

 

1

 

2.

 

 

Brocēni

1-5

 

3-2(b)

4-3(b)

 

 

 

8/10

 

4

 

3

 

3.

 

 

Kurekss

3-4(b)

2-3(b)

 

6-3

4-3

 

 

15/13

 

8

 

2

 

4.

 

 

VNHK

3-4

3-4(b)

3-6

 

 

 

 

9/14

 

1

 

5

 

5.

 

 

Rodeo

1-3

 

3-4

 

 

15-0

 

19/7

 

3

 

4

 

6.

 

 

Kuldīga

 

 

 

 

0-15

 

 

0/15

 

0

 

6

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: