Viens no FK Ventspils pagājušās sezonas labākajiem pussargiem Igors Tarasovs devies uz Čehiju, lai izietu pārbaudi valsts spēcīgākās līgas klubā Ostravas Banik.

Viņš nav vienīgais Latvijas futbolists, kas izsaukts uz Ostravas Banik pārbaudēm. Vietu Čehijas spēcīgākās līgas klubā mēģinās izcīnīt arī bijušais FK Ventspils uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, kas ventspilniekus pameta pagājušās vasaras beigās.

 

Pagājušajā Virslīgas čempionātā 25 gadus vecais Tarasovs piedalījās 21 ventspilnieku spēlē un tajās izcēlās ar četriem gūtajiem vārtiem. Diemžēl pēdējās čempionāta spēles slaidajam pussargam, kas, neapšaubāmi, bija viens no ventspilnieku labākajiem cīnītājiem otrajā stāvā, savainojuma dēļ nācās noskatīties, sēžot uz soliņa. Savukārt Kozlovs FK Ventspils sastāvā pērn paspēja uzspēlēt 14 Virslīgas čempionāta spēlēs, tikai divās no tām spējot sarūgtināt pretinieku vārtsargu.

 

Čehijas čempionātā Ostravas Banik ar 16 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem šobrīd ieņem priekšpēdējo 15. vietu. Savukārt līdere ar 13 uzvarām un trim neizšķirtiem ir slavenā Prāgas Sparta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: