Basketbola klubs "Ventspils" jau piekto gadu, sadarbībā ar Ventspils augstskolas studentu rīkoto labdarības projektu "Radi Brīnumu" , 17. decembrī organizēs labdarības spēli ar mērķi - finansiāli atbalstīt Andri Rēdeli.

Ventspils Augstskolas studentu rīkotais labdarības projekts norisināsies jau astoto gadu, šo gadu laikā ir palīdzēts vairākiem Ventspils pilsētas un novada bērniem un jauniešiem, kuriem nepieciešami līdzekļi veselības uzlabošanai.

Šajā gadā izlemts palīdzēt Andrim Rēdelim, kuram gripas komplikāciju rezultātā radās dzirdes traucējumi. Andris ir viens no tiem bērniem, kuram tika palīdzēts arī pirms astoņiem gadiem pirmajā "Radi Brīnumu" labdarības projekta laikā, bet ir pagājuši gadi un Andrim nepieciešama palīdzība- jauni dzirdes aparāti, kuri izmaksā 3370 Ls, lai varētu pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi, kā arī mācības Cīravas Profesionālajā vidusskolā. Andris ir Ventspils novadnieks - ugālnieks, kurš ļoti aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē, neskatoties uz to, ka jaunietim ir dzirdes problēmas. Andris dzied 2 koros, dejo tautiskajās dejās, mācās spēlēt ģitāru un raksta dzejoļus, kā arī spēlējis Ugāles teātrī.

Jaunie dzirdes aparāti ir modernāki, kā arī ūdens izturīgi un ērtāki lietošanai, diemžēl esošie jau savu laiku ir nokalpojuši, tāpēc nepieciešami jauni.

Tāpēc Basketbola klubs 'Ventspils" aicina, esiet līdzcietīgi un visi kopā palīdzēsim Andrim Rēdelim dzirdēt. Palīdzēt jūs varat, atnākot uz 17. decembra Eiropas Izaicinājuma kausa Basketbola kluba "Ventspils" mājas spēli pret Austrijas klubu "Zepter Vienna", kur ieeja spēlē būs par ziedojumiem, visa saziedotā nauda tiks nodota Andrim Rēdelim, lai viņš varētu iegādāties jaunus dzirdes aprātus. Spēles sākums 19:00 un ziedojuma kastītes būs Ventspils Augstskolas studentu rokās pie ieejām basketbola zālē.

Brīnumi notiek tur, kur viņiem tic, un, jo vairāk tic, jo biežāk tie notiek /Didro/

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: