Ar Dundagas un Kurekss hokejistu maču startējis Olimpiskā centra Ventspils atklātais čempionāts hokejā, kurā šogad startēs piecas komandas.

Čempionāta starts tiešām izdevās, jo pirmā mača uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija. Jau mača ceturtajā minūtē rezultātu atklāja Dundagas spēlētājs Juris Lasmanis, bet pēc četrām minūtēm Nikolajs Grebņevs panāca izlīdzinājumu. Mača turpinājumā vadībā jau divas reizes izvirzījās Kurekss (vārti Mārtiņam Feiferam, Gustavam Celmam vair.), bet sāncenši abās reizēs prata panākt izlīdzinājumu (Jānis Ieviņš, Jānis Tumovs).

Mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3, tāpēc uzvarētāju noteikšanai komandām bija jāizpilda pēcspēles metieni. Ar ko mačs sākās, ar to arī beidzās – uzvaras vārtus guva dundadznieks Juris Lasmanis, ļaujot komandai jauno sezonu sākt ar uzvaru 4:3.

Bez šīm divām komandām Olimpiskā centa Ventspils atklātajā čempionātā hokejā startē arī Rodeo, Ventspils Novada hokeja klubs un Saldus komanda, bet skaidrībā ar savām vēlmēm vēl nav tikuši Talsu hokejisti.

Komandas regulārā čempionāta laikā izspēlēs 3 apļus, bet labākās četras komandas iekļūs izslēgšanas spēlēs. Plānots, ka čempionāts notiks līdz aprīļa mēnesim.

Iepriekšējā sezonā par Olimpiskā centra Ventspils atklātā hokeja čempionāta uzvarētājiem kļuva Saldus/PRYOR spēlētāji, otrajā vietā ierindojās Rodeo, bet trešajā – Dundaga. Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 35 punktiem (22 vārti + 13 piespēles) kļuva Andis Bērziņš (Saldus/PRYOR).

Spēļu kalendārs tuvākājām spēlēm

7.decembrī plkst. 18:00 Dundaga - Rodeo

8.decembrī plkst. 19:45 VNHK - Kurekss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: