23. novembrī plkst. 13.00 pilsētas stadionā tiks dots starts Sezonas noslēguma skrējienam Ventspilī, kuru organizē Maratona kluba sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi.

Pasākums notiks vieglatlētikas manēžā.

 

Šīs būs šajā sezonā pēdējās nopietnās skriešanas sacensības Latvijā, kas varētu pulcināt līdz 400 dalībnieku. Galvenā distance ir 10km individuālais skrējiens, trase - 4 apļi pa pilsētas centrālajām ielām. 10km distances dalībnieki tiks apbalvoti kopējā vecuma grupā, taču uz pjedestāla kāps 10 ātrākās meitenes un 10 ātrākie puiši.

 

Tie, kuri nav gatavi veikt garo distanci varēs skriet 7,5 km, 5 km vai 2,5 km, kas nosaukts par veselības skrējieniem. Piemiņas balvu saņems visu distanču dalībnieki. Dalībnieku pulkā uz 10 km distanci tiek aicināti arī nūjotāji, starp kuriem tiks izlozētas 10 interesantas balvas, jo uzvarētāji šajā disciplīnā netiks noteikti.

 

Visi finišētāji saņems piemiņas balvas no atbalstītājiem, kā arī tēju, dzērienus, banānus, putru ar ievārījumu. Pieteikties varat līdz 20. novembrim, rakstot uz e-pastu aigars@pusmaratons.lv vai pa telefonu 29217674 (vārds, uzvārds, dzimšanas gads, distance, komanda). Katram dalībniekam par piemiņu paliks speciāli šīm sacensībām izstrādāts numurs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: