Futbola klubs Ventspils sarūpējis transportu līdzjutējiem, lai tie sestdien klātienē varētu vērot ventspilnieku izšķirošo maču par Latvijas čempionu titulu ar Rīgas Daugavu.

Ventspilnieku un rīdzinieku spēle sestdien risināsies Daugavas stadionā Rīgā, bet mača sākums pulksten 14. Līdzjutēju autobuss uz galvaspilsētu startēs pulksten 11 no stāvlaukuma pie Olimpiskā centra Ventspils viesnīcas, taču būtu vēlams braucienam pieteikties iepriekš, zvanot uz klubu pa tālruni 63681354(no 10:00 līdz 17:00).

FK Ventspils futbolisti šobrīd ir čempionāta līderi, bet otrā vietā esošie Skonto futbolisti atpaliek vien par diviem punktiem. Tāpēc, lai nosargātu pirmo vietu, mačā ar Daugavu nepieciešama uzvara. Šādā gadījumā Jurģa Pučinska padotajiem nav svarīgi, kā pēdējo maču nospēlē Skonto, taču, ja pret rīdziniekiem punkti tiek zaudēti, jācer, ka tos zaudēs arī vicelīderi. Ja komandas finišē ar vienādu punktu skaitu, augstāka vietā atradīs Skonto futbolisti, kas bijuši veiksmīgāki savstarpējā cīņā ar ventspilniekiem.

Visas Virslīgas čempionāta pēdējās kārtas spēles notiks vienlaicīgi.

FK Ventspils un Daugavas pirmie divi mači beigušies ar ventspilnieku uzvarām. Viesos mūsējie svinēja panākumu 1:0, bet vienīgo vārtu guvumu noorganizēja futbolisti, kuru šoreiz savainojumu dēļ nebūs – Igors Tarasovs izdarīja lielisku piespēli Ahmedam Abdulataofikam, kurš sita nekļūdīgi. Savā laukumā ventspilnieki arī svinēja dramatisku uzvaru 2:1 (vārti Vadimam Jančukam un Jurijam Žigajevam), jo spēles izskaņā viesiem bija daudz momentu un liels teritoriālais pārsvars, bet izmantot to neizdevās. Jāpiebilst, ka izšķirošajā mačā piedalīties nevarēs Daniels Turkovs, kurš iepriekšējā spēlē nopelnīja piekto brīdinājumu sezonā, par ko pienākas viena mača diskvalifikācijai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: