Šodien savu pirmo maču jaunajā Baltijas Basketbola līgā aizvadīs pašreizējie kausa īpašnieki BK "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā uzņems Kazahstānas klubu "Barsy".

Mača sākums plkst. 19.00.

 

Ventspilniekiem šī BBL sezona neapšaubāmi solās būt sevišķi smaga, jo tieši Kurzemē šobrīd glabājas līgas galvenā balva, bet pret čempioniem visiem mači ir īpaši. Baltijas sezonu BK "Ventspils" uzsāks savā laukumā, tiekoties ar Kazahstānas klubu "Barsy", kurš jau vairākas sezonas krāj pieredzi šajā turnīrā. Ventspilnieki ar šo komandu tikās arī pirms sezonas un toreiz bija nepieciešami visai lieli pūliņi, lai salauztu sāncenšu pretestību. Galu galā gan tika svinēta visai pārliecinoša uzvara 83:71.

 

Komandas potenciālie līderi ir lietuviešu uzbrucēji Edgars Želonis, kurš "Barsy" spēlēja arī pērn, un Gitis Sirutavičs, kā arī amerikāņu saspēles vadītājs Brendons Kalehans. Šajā komandā atgriezies arī latviešu aizsargs Reinis Strupovičs, bet vē ir arī vēl viens leģionārs no ASV (aizsargs Dante Hils) un Ukrainas (uzbrucējs Jaroslavs Skripovecs).

 

Kazahstānas klubam šīs ceturtā sezona BBL, bet izslēgšanas mačos izdevies iekļūt tikai reiz, vēl spēlējot šīs līgas Izaicinājuma kausā. Šajā sezonā izslēgšanas mačos iekļūst katras grupas piecas labākās komandas un labākā no trim sestajām vietām, tā kā cerības turpināt cīņas arī pēc grupu turnīra "Barsy" ir labas. Ventspilnieki un "Barsy" spēlē B grupā, kuras septītniekā ir arī "Liepāja/Triobet", "Šiauliai", "Nevezis", "Parnu" un "Lietkabelis".

 

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: